Sokker

Har du én gang prøvet at være på jagt iført et par billige sokker fra supermarkedet? Så har du prøvet det én gang for meget! 

At være på jagt stiller store krav til dit udstyr. Herunder også dine jagtsokker. For det er vigtigt, at de sokker, du bruger til jagt er både komfortable og åndbare. Sidder sokkerne dårligt, kan det hurtigt blive en meget frustrerende affære at gå igennem terræn og buskads i dine jagtstøvler. Er sokkerne ikke åndbare nok, giver det først og fremmest problemer med komforten, idet dine fødder kommer til at være indelukkede i flere timer ad gangen. Men faktisk kan det også give mindre, helbredsmæssige skavanker, hvis du benytter sokker, som ikke er egnet til jagt. 

Samtlige modeller i udvalget her på siden er udvalgt nøje. Vi har håndplukket varerne i sortimentet med henblik på kvalitet, pris og præstationsdygtighed. Så det, du finder her på siden er essensen af de allerbedste jagtsokker, du finder på markedet. 

Jagtsokker til alle slags vejr

Mange jægere går på jagt året rundt, og nogle tager flittigt på jagtrejser til både nord og syd. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af sokker med både ekstra isolerende modeller til det kolde klima samt ekstra svedtransporerende sokker til sommermånederne og jagtrejser sydpå. Samtlige modeller er udarbejdede i materialer af højeste kvalitet, eksempelvis merino-uld.

Er du i tvivl om lige præcis hvilket par sokker til jagt, som er bedst til dig og dine behov? Tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde det jagtudstyr, som passer bedst til dig!