Undertøj

Med et sæt kvalitetsundertøj får du mulighed for at fastholde din grundvarme - selv ved jagt i storm og slud. Her hos Jagt og Vildt sætter vi en ære i at udvælge det bedste af det bedste. Derfor har vi nøje udvalgt de forskellige varianter af uldent undertøj, som du finder her på siden. Og der er noget til enhver smag. Vil du gerne være sikker på, at du er i stand til at holde en konstant grundvarme, uanset vejret? Og er du træt af undertøj, der lugter af sved efter få ganges brug? Så vil uldundertøj i merinould måske være noget for dig.

Er du ude efter uldundertøj, der smyger sig omkring din krop i en sådan grad, at du helt glemmer, at du har det på? Så burde du se nærmere på vores uldundertøj i seamless-model.

Uanset, hvad du er til, vil du helt sikkert kunne finde noget her hos os. Læs mere nederst på siden!


Uldundertøj i merino uld er svedtransporterende, temperaturregulerende og antibakterielt

Merinould er noget nær naturens gave til mennesket. Ulden er nemlig i stand til at opretholde en sund kropstemperatur, samtidig med at den er svedtransporterende. Du kan altså svede lige så meget du vil; med undertøj i merinould, kan du undgå at føle dig våd. Eller ildelugtende for den sags skyld. En af merinouldens andre kvaliteter er nemlig, at den er naturligt antibakteriel - hvilket betyder, at den egenhændigt bekæmper dårlig lugt. Perfekt hvis du er på en længere jagtferie, langt væk fra vaskepulver og -maskine! Og skulle den komme til at få en snert af svedlugt? Så hænger du den ganske enkelt bare op i den friske luft, og efter et par timer, vil enhver dunst være elimineret. Det er da smart! 

 

Lasting uldundertøj i Woolsens merinould – uld, der ikke kradser!

Du tænker måske: Uld? Det er da sådan noget der kradser. Men her må du tro om igen. Vores jagtundertøj i merinould har nemlig aldrig så meget som hørt om begrebet "kradsende uldundertøj". Uldundertøj fra Lastings, som er det mærke vi forhandler, er skabt af en merinotype, hvis fibre er så smalle i diameter, at det føles silkeblødt mod huden. Et menneskehår er omkring 100+ micrometer i diameter. Til sammenligning er et almindeligt uldhår omkring 25+ micrometer. Men Woolsens merinould har fibre med en diameter på bare 16 micrometer. Du finder altså ikke en type merinould, der er blødere end denne. 

 

Langt undertøj til vinterjagt i 300 gram Woolsens merinould

Skal du på jagtrejse nordpå og har du brug for et sæt uldundertøj, der kan holde dig varm, selv i rivende frost? Så er vores uldundertøj i merinould højst sandsynligt være noget for dig. Vi har merinouldundertøj på helt op til 300 gram pr. tøjdel, som med sikkerhed vil holde dig varm, når temperaturerne falder til under frysepunktet.

 

Prøv Lastings Seamless undertøj i materialet SILTEX

Vil du have undertøj, der lægger sig som et ekstra lag hud over din Er du ikke til uld? Frygt ej. Vi har nemlig samlet et udvalg af langt undertøj i SILTEX. SILTEX er et materiale i 100% polypropylen - et materiale som er kendt for sine svedtransporterende egenskaber og sin lave vægt. Vores undertøj i SILTEX er desuden skabt i et kropsnært snit med flade syninger, som gør at materialet smyger sig om din krop og yder fuld bevægelighed. Perfekt til jagt og andet udeliv.