Våbenskabe

Våbenskabe hos Jagt & Vildt

Vi har valgt at samle et småt - men velvalgt - udvalg af våbenskabe her på Jagt & Vildt. Valget er faldet på Norlyx' HL-serie. Og det er der flere grunde til.

For det første er Norlyx kendt for en sublim kvalitet. Det svenske firma har et godt renommé i jagtkredse, og er utvivlsomt en af de mest populære procudenter af våbenskabe til opbevaring af jagtudstyr på markedet. Faktisk har de solgt mere end 200.000 unikke modeller - det siger lidt om populariteten. Derudover indeholder deres serie noget for ethvert behov. Uanset om du blot har brug for et basalt våbenskab med plads til 2-5 våben, eller om du har en større samling våben - eller måske endda bestyrer en jagtforening eller skydeklub, har Norlyx et våbenskab, der passer til dit behov. For de fås med kapacitet fra 2-16 våben. Alt i alt førte det til, at valget faldt på Norlyx' modeller, da vi skulle vælge våbenskabe til vores sortiment.

Læs mere om vores våbenskabe nederst på siden

Er dit våbenskab 2016-godkendt?

Den 1. januar 2016 trådte nye regler for våbenskabe i kraft. Det ændrede ikke ved lovgivningen som sådan. Men det ændrede på din forsikringsdækning, hvis du er indehaver af et af de skabe, der ikke længere er dækket. Det drejer sig om de våbenskabe, som tidligere havde mærkningen "Blå Skafor". Læs mere om ændringerne, og se, om dit våbenskab er godkendt, ved at klikke dig videre her

Samtlige våbenskabe hos Jagt & Vildt er 2016 godkendte

Alle de våbenskabe, vi fører her på siden, er godkendt hos Forsikring & Pension (F&P) under registreringsnummeret 10.211-11632. Og det betyder kort fortalt, at du er fuldt ud dækket ind med modellerne her fra siden. Både med hensyn til loven og dit forsikringsselskab.

Opbevar dit jagtudstyr sikkert og godt

Det er ikke kun vigtigt, at et våbenskab er umuligt at bryde op. Det skal også passe godt på det jagtudstyr, du opbevarer i det. Og også på dette punkt er vi mere end tilfredse med Norlyx som leverandør. For de har taget en række sikkerhedsforanstantlinger for at sikre, at dit jagtudstyr bliver opbevaret på bedst mulig vis i skabet. Blandt andet ved at montere skumpuder i bunden, våbenholdere samt udarbejde hylderne med henblik på sikkerhed. Så hvis du vil passe bedst muligt på dit jagtgrej, kan et våbenskab fra Norlyx på det kraftigste anbefales.