Våbenskabe

Våbenskab - Sikre våbenskabe fra Norlyx i forskellige størrelser

Er dit våbenskab 2016-godkendt?

Den 1. januar 2016 trådte nye regler for våbenskabe i kraft. Det ændrede ikke ved lovgivningen som sådan. Men det ændrede på din forsikringsdækning, hvis du er indehaver af et af de skabe, der ikke længere er dækket. Det drejer sig om de våbenskabe, som tidligere havde mærkningen "Blå Skafor". Læs mere om ændringerne, og se, om dit våbenskab er godkendt, ved at klikke dig videre her

Samtlige våbenskabe hos Jagt & Vildt er 2016 godkendte

Alle de våbenskabe, vi fører her på siden, er godkendt hos Forsikring & Pension (F&P) under registreringsnummeret 10.211-11632. Og det betyder kort fortalt, at du er fuldt ud dækket ind med modellerne her fra siden. Både med hensyn til loven og dit forsikringsselskab.

Opbevar dit jagtudstyr sikkert og godt

Det er ikke kun vigtigt, at et våbenskab er umuligt at bryde op. Det skal også passe godt på det jagtudstyr, du opbevarer i det. Og også på dette punkt er vi mere end tilfredse med Norlyx som leverandør. For de har taget en række sikkerhedsforanstantlinger for at sikre, at dit jagtudstyr bliver opbevaret på bedst mulig vis i skabet. Blandt andet ved at montere skumpuder i bunden, våbenholdere samt udarbejde hylderne med henblik på sikkerhed. Så hvis du vil passe bedst muligt på dit jagtgrej, kan et våbenskab fra Norlyx på det kraftigste anbefales. 

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Aktive filtre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password