Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Luftgevær

Her finder du Danmarks bedste luftgevær

Hos Jagt og Vildt sælger vi et udvalg af kvalitets luftgeværer. Vores jagt specialister har nøje udvalgt de bedste på markedet - naturligvis til en konkurrencedygtig pris, hvor de fleste jægere og jagt entusiaster kan være med.

De bedste, anerkendte mærker

Vi sælger anerkendte mærker, som f.eks. spanske GAMO, der er et af Danmarks mest solgte. Et af vores sidste nye luftgeværer fra GAMO, er det populære Wildcat Whisper Combo med 4,5 kaliber. Her får du et lækkert våben i høj kvalitet med fede funktioner, som f.eks. en lyddæmper, der dæmper lyden af skud med op til 52%. Luftgeværet Wildcat Whisper har desuden en helt fantastisk sigtekikkert med 4x32 optik, så du har mulighed for at sigte efter objekter, det ellers kan være svært at se med det blotte øje.

arrow_downward

 

Viser 1-24 af 24 element(er)

Regler for køb og brug af luftgevær

Det er vigtigt at kende loven i forhold til at have et luftgevær, inden du anskaffer dig et. Alle, der er fyldt 18 år må købe, opbevare og bruge et luftgevær med 4,5 kaliber eller derunder - det kræver ingen tilladelse. Alt derover kræver et jagttegn, våbentilladelse eller anden særlig tilladelse. Et luftgevær med en kaliber på højst 4,5 mm er beregnet til målskydning efter f.eks. dåser og lignende. Luftgeværer over 4,5 kaliber bruges primært til jagt, kræver anmeldning til politiet og du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn for at måtte købe, opbevare og bruge det lovligt. 

Find dit perfekte luftgevær hos Jagt og Vildt - høj kvalitet til konkurrencedygtig pris

Et luftgevær er en af de mest populære skydevåben på markedet, og er en god måde at træne din præcision og opnå den nødvendige erfaring, før du går videre til mere avancerede skydevåben. Hos Jagt og Vildt er vi stolte af at tilbyde et udvalg af kvalitets luftgeværer til konkurrencedygtige priser.

Prisen kan være en vigtig faktor, når man køber et luftgevær. Derfor har vi hos Jagt og Vildt nøje udvalgt de bedste luftgeværer på markedet til en konkurrencedygtig pris. Vi mener, at kvalitetsudstyr ikke behøver at koste en formue, og derfor har vi sørget for at have konkurrencedygtige priser på vores luftgeværer.

Vores udvalg af luftgeværer inkluderer forskellige typer og modeller til forskellige behov. Vi anbefaler altid, at vores kunder tager sig tid til at undersøge og overveje, hvilken type luftgevær der passer bedst til deres behov, før de træffer en beslutning.

Uanset hvilken type luftgevær du vælger, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der er nøje udvalgt. Vi tilbyder også tilbehør i form af hagl og skydeskiver og selvmarkerende skydemål.

Så hvis du er på udkig efter et pålideligt og robust luftgevær, er Jagt og Vildt det rette sted. Med vores udvalg af luftgeværer og tilbehør kan du være sikker på at finde det, der passer bedst til dit behov og budget.

Hurtig og fleksibel levering samt 100 dages ombytningsret

Når du køber dit luftgevær hos Jagt og Vildt, er du sikret både en hurtig og fleksibel levering. Du kan vælge, om du vil afhente dit luftvåben på det nærmeste posthus eller have det leveret direkte til din dør. Vi tilbyder gratis fragt til nærmeste posthus og ved køb over 499 kr. vil dit luftgevær blive leveret ganske gratis (medmindre du ønsker det leveret til din egen adresse) og inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke!

Hos Jagt og Vildt ønsker vi, at du som kunde skal føle dig tryg ved dit køb af jagtudstyr. Derfor tilbyder vi gratis ombytning på alle ordrer. Vores 100 dages gratis ombytningsret gælder på alle varer, undtagen tunggods som våbenskabe og farligt gods. Så uanset om du har købt en nye skydebriller eller et par vandrestøvler, kan du føle dig tryg ved dit køb hos Jagt og Vildt.

Vi håber, at vores 100 dages gratis ombytningsgaranti vil give dig en endnu bedre oplevelse af at handle hos os. Så uanset om du er på udkig efter nyt jagtudstyr eller friluftsudstyr, kan du trygt handle hos Jagt og Vildt.