LCP helper

Undgå Myggestik | Myggebeskyttelse til Jagten

Undgå myggestik, når du går på jagt

Der er ikke noget værre, end når jagtturen ender med, at du selv er blevet jagtet. Ikke af dine medjægere, men af en flok blodtørstige myg. Det kan være så irriterende, at det kan afholde dig fra at tage afsted på jagttur igen i de måneder, hvor det er rigtigt slemt. Ofte skal du sidde helt stille i lang tid ad gangen, når du er på jagt. Det kan være svært, hvis de blodtørstige bæster hele tiden sætter sig på dig eller summer i cirkler rundt om dit hoved. Vi har heldigvis flere gode råd til, hvordan du kan undgå myggestik på jagtturen.

Sådan undgår du myggestik på jagt

Det er meget forskelligt, om du får mange myggestik eller om du er typen, der slipper. Men det er de færreste, der slipper fuldstændig. Derfor er det ofte nødvendigt at tage skrappe midler i brug. Der findes flere forskellige typer af myggebekæmpelse og en lang række af gode råd, når du sætter ind i kampen mod myggestikkene.

  • Tildæk dig med så meget tøj som muligt, da myggene har svært ved at stikke gennem tøjet. Samtidig undgår du for meget kemi på huden.
  • Gør brug af et myggenet og hat, hvilket sikrer dig et myggefrit ansigt, hals og nakke. Et fintmasket net giver dig samtidig fuld sigtbarhed og bevægelighed.

Bushman myggespray

Der er heldigvis også en anden mulighed, når du vil af med myggene. Bushman myggespray er en effektiv løsning til at beskytte dig mod irriterende myggestik. Med sin unikke formel og langvarige virkning er Bushman blevet en pålidelig favorit blandt udendørsentusiaster og rejsende over hele verden.

En af de mest imponerende egenskaber ved Bushman myggespray er dens ekstreme holdbarhed. Denne spray er designet til at modstå selv de mest udfordrende og belastende forhold, hvilket gør den ideel til brug under ekstreme udendørsaktiviteter som trekking, camping eller fiskeri. Uanset om du befinder dig i tropiske regnskove eller ørkenområder, kan du være sikker på, at Bushman myggespray vil beskytte dig pålideligt.

Bushman myggespray er også kendt for sin høje koncentration af aktiv ingrediens, normalt DEET (diethyltoluamid). Dette gør det ekstremt effektivt til at holde myggene væk. Denne koncentration giver en ekstra beskyttelsesbarriere og gør det sværere for myggene at finde og stikke dig.

Så hvis du ønsker komfort og nyde udendørsoplevelser uden at blive plaget af myggestik, er Bushman myggespray det ideelle valg.