Vortex Diamondback HD - 12x50

2.249,00 kr.
Inkl. moms
2249

Kompakt kikkert med stor ydeevne. Eminent til jagt og outdoor! Ny model 2019

Vortex Optics Diamondback HD er spækket med fede funktioner og egenskaber. Både hvad angår hus og optik. Og kikkerten leverer langt over sin klasse på begge disse kategorier! 

Der er her tale om en kikkert, som vil tilfredsstille selv den mest kræsne jæger - samtidig med at den er tilgængelig til en fornuftig pris. 

12x50 er den største, mest potente variant i den populære serie. Med sine 12x forstørrelse har den en lang rækkevidde, og er blandt andet derfor et hit som fuglekikkert iblandt ornitologer, men også blandt jægere, som gerne vil have en lang rækkevidde på deres håndkikkert til jagt. 

Ved en forstørrelse på 12x kan kikkerten dog være svær at holde stille, og det kan derfor være en fordel at bruge en stativadapter og et fotostativ ved længere observationer. 

Læs mere om håndkikkertens tekniske specifikationer nederst på siden

Antal

Lagerstatus: 
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

Diamondback HD 12x50 giver ekstra god lystransmission under ugunstige forhold

Dette skyldes de store objektiver, og gør at denne type kikkerter ofte omtales om 'skumringskikkerter'. Kikkerter i denne størrelse vejer ofte lidt mere end en standard 42mm kikkert, hvilket kan have betydning hvis man skal have kikkerten med på længere ture.

Få en GlassPak taske med i købet - uden ekstraomkostninger! 

Som noget helt særligt har Vortex Optics valgt at forkæle sine kunder. Og du kan godt glæde dig. Vortex Optics har nemlig fremstillet den eminente GlassPak taske. Med GlassPak kan du på en let og praktisk måde holde styr på dine kikkerter og tilbehør. Tasken er kompakt, og har hurtig adgang til sit udstyr. Tasken er udstyret med en elastisk kikkertrem, der sørger for at holde tasken tæt ind til kroppen, så den ikke går i vejen under jagten, og så den altid er klar til brug. 

Livslang VIP-garanti

Vortex Optics yder livslang garanti på samtlige deres produkter. Garantiordningen træder i kraft ved defekter uanset årsagen til produktets defekt. Du behøver ingen garantibeviser, kvitteringer eller lignende - hvis der står "Vortex Optics" på produktet, reparerer de det gratis - for livet. 

Hør mere om den exceptionelle VIP-Garanti i videoen herunder:

Optik i særklasse

For det første er samtlige linser fuldt multicoated. Dermed øges lystransmission samtidig med, at flares og skygger reduceres. Derudover er optikken belagt med fasekorrigerende Bak4 prismer, som sikrer et knivskarpt og kontrastfyldt billede. Og som noget eksklusivt er linserne tilmed tilført dielektrisk højreekterende belægning som øger lystransmission til tæt på svimlende 99%! 

Ergonomisk, let og slidstærkt kikkerthus

Hvad huset angår, er det belagt med en kraftig gummiarmering. Derudover er det vandtæt og dugfrit takket være dets Argon gas og O-rings forseglinger. Netop brugen af Argon gas er særligt sindrig, idet gassen ikke går i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand. Dermed forlænges levetiden indvendige komponenter betydeligt. Desuden bidrager Argon gassen til, at kikkerten bibeholder sin præstationsevne ved ekstreme temperaturændringer. En uvurderlig funktion ved vinterjagt og jagtrejser til kolde egne!

Huset er udstyret med twist-up øjestykker med ekstra lang øjeafstand. Dermed kan kikkerten benyttes uanset, om du bærer briller eller ej. 

Ekstraudstyr følger med

Med til kikkerten følger taske, beskyttelsesdæksler og praktisk bærerem. Dermed har du alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang med at bruge kikkerten i det fri, lige fra du modtager kikkerten! 

Specifikationer

 • Optik: HD optisk system med fasekorrigerede Bak4 prismer
 • Forstørrelse 12x
 • Frontlinse diameter: 50mm
 • Coating: Fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)
 • ArmorTek-belægning: Beskytter de udvendige glasflader mod regn, støv og ridser 
 • Stødsikker gummiarmering og letvægts kikkerthus i magnesium legering 
 • Twist-up øjenstykker med klikstop (perfekt til brillebærere!) 
 • Vandtæt/dugfri konstruktion med Argon gas
 • Gevind til standard stativadapter
 • Livslang VIP garanti


Håndkikkerten fås i en bred vifte af varianter

Vortex Optics Diamondback HD jagtkikkert fås i en lang række forskellige varianter med forskellige optikker og mindre variationer ifht. huset. Dermed kan du stensikkert finde en kikkert i serien, som passer perfekt til lige præcis dit behov. 

Se det øvrige udvalg af Vortex Optics håndkikkerter - klik her!

Se en præsentation af Diamondback modellen herunder :

60818
Ny vare

Relaterede produkter

(16 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password