Berette - Stalking handske

Beretta - Stalking handske

399,00 kr.
Inkl. moms
399
Stalking M

Innovative kamuflagehandsker til jagt

'Stalking' handsken er udarbejdet med Berettas innovative Gore Windstopper teknologi. Det betyder, at materialet består af tre forskellige lag med hver sine styrker. Og derved forenes smidighed, åndbarhed og holdbarhed i én og samme handske.

Læs mere nederst på siden! 

 

VÆLG STØRRELSE
Antal

Lagerstatus:  close Der er desværre ikke nok varer på lager
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

Jagthandsken er opdelt i tre lag

- Det yderste har en blødt, men slidstærkt. Det mellemste er en vindafvisende membran. Og det inderste lag er lavet af et varmt og komfortabelt materiale, som sikrer maksimal åndbarhed, komfort og smidighed. Desuden er håndfladen er belagt med et stærkt, skridsikkert materiale.

Smart kamuflagesystem holder gør dig usynlig for vildtet

Handsken er designet med Berettas eget Optifade kamuflage-system. Materialet opnår derved en kamuflerende effekt, som - ifølge Beretta selv - gør handsken fuldkomment usynlig for vildtets øjne.

Manchetten sikrer dig en perfekt pasform

Korrekt pasform er et af de allervigtigste elementer ved en jagthandske. Så ved håndleddet er Stalking handsken udstyret med en velcromanchet. Den kan indstilles, så handsken passer perfekt til lige præcis din hånd. 

NB: Handsken er ikke vandtæt. Men den har en vandafvisende overflade, som gør, at vandet let glider af materialet. Og hvis først handsken er blevet våd, tørrer den hurtigt igen. 

Stalking M
Ny vare

Relaterede produkter

(6 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password