Outdoor Edge - SwingBlade-Pak - Jagtkniv med bugåbner + Sav

Outdoor Edge - SwingBlade-Pak - Jagtkniv med bugåbner + Sav

749,00 kr.
Inkl. moms

Det ultimative jagtsæt med både jagtkniv med bugåbner og træ- og knoglesav fra Outdoor Edge

Dette kombinationssæt med både jagtkniv og jagtsav er hurtigt blevet mange amerikanske jægeres foretrukne kombinationssæt. FOr med både en jagtkniv med bugåbner, som kan klare alle de opgaver, du måtte forvente af en jagtkniv, og en stærk sav som kan save igennem både ben og træ, er du særdeles godt dækket ind. 

Læs mere om henholdsvis knivens og savens specifikationer nederst på siden

Antal

  Lagerstatus:  Udsolgt
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT - 
sikrer dig en sikker hjemmeside SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT - sikrer dig en sikker hjemmeside
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

Outdoor Edge Swingblade jagtkniven er spækket med fede funktioner

En af de helt store slagsider ved Outdoor Edge Swingblade jagtknivens bugåbner er, at den skærer under vildtets hud uden at skære igennem dets hår. Derudover forebygger den stumpe spids at bugåbneren punkterer vildtets indre organer, og dermed slipper du for at få friskt og godt vildtkød spoleret. 

Det 3.6 tommer lange japanske AUS-8 knivblad er nøje varmebehandlet, og slibningsfinishen er foretaget i hånden for at give bladet en overlegen, skarp knivsæg med overdådig slidstærkhed og skarphed. 

Alt i alt er Outdoor Edge Swingblade jagtkniven en eminent jagtkniv til kræsne jægere, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten af jagtudstyret. 

Stærk sav til jagt til både vildthåndtering og revirtilpasning

Saven i denne pakke er udstyret med et 6.0 tommer savblad. Bladet er udarbejdet i 65Mn fjederstål og udstyret med et aggressive triple-ground-tooth savtakker, der giver dig saven en enorm præstationsevne som gør, at du kan save selv de mest hårdføre knogler og træsorter over.  For at give dig maksimal kontrol over saven er den udstyret med et T-formet håndtag, som derudover er gummibelagt med et non-slip grip, som sikrer dig maksimalt greb og kontrol over saven - selv når den er våd. Derudover er håndtaget ergonomisk udformet for at nedsætte udmattelse ved brug i længere tid ad gangen. 

Swingblade pakken dækker dig godt ind

Alt i alt er swingblade pakken perfekt til dig, der gerne vil være godt dækket ind på jagten. For med både en stærk jagtkniv, en stærk bugåbner og en præstationsdygtig sav til jagt er du beredt på hvilken som helst situation og udfordring, der måtte møde dig på reviret. Så helgarder dig i dag med denne SwingBlade-pak fra Outdoor Edge.  

Se denne præsentationsvideo af Outdoor Edge Swingblade jagtkniven med bugåbner

10OESPS
Ny vare

Relaterede produkter

(16 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password