Vortex Optics Crossfire II "Hog Hunter" 3-12 x 56 V-Brite

Vortex Optics Crossfire II "Hog Hunter" 3-12 x 56 V-Brite

2.749,00 kr.
Inkl. moms

Vanvittig Vortex Optics riffelkikkert udviklet specifikt til vildsvinejagt

Denne magtdemonstration af et kikkertsigte fra Vortex Optics er udviklet specifikt til vildsvinejægere. Blandt andet har ingeniørerne hos Vortex sørget for en uovertruffent høj lystransmission, der gør, at denne riffelkikkert for alvor excellerer i de allerdårligste lysforhold - lige fra den tidlige aften igennem natten og indtil daggry. 

Så hvis du er på udkig efter den ultimative, riffelkikkert til jagt i ugunstige lysforhold, er dette modellen for dig. Udviklet med vildsvinejægeren for øje, men brugbar til alle jagttyper! 

Læs mere om "Hog Hunter" kikkertsigtet nederst på siden

Antal

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

Bygget til at holde 

Fra første øjeblik, du åbner æsken og kaster dit blik på Vortex Optics Crossfire II "Hog Hunter" 3-12 x kikertsigtet er du ikke i tvivl om den høje kvalitet, kikkertsigtet repræsenterer. For sigtet er udarbejdet i flyvemaskinealuminium og sat sammen på en måde, hvor du straks fornemmer den store slidstærkhed og byggekvalitet. 

For at sikre sigtekikkerten mod fugtskader og dugdannelse er huset nitrogenfyldt og forseglet med O-ringe. Dette bevirker også, at de interne komponenter konserveres, idet nitrogengassen ikke går i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand. 

Til sammen er denne kikkert særdeles slidstærk. En stykke jagtudstyr, der er lavet til at præstere, og som holder så godt som for evigt.

Oversize objektiv og multicoated optik sikrer skuddet

For at sikre et så præcist skud som muligt i selv de dårligste lysforhold er sigtekikkerten udstyret med en oversize 56 mm objektivlinse. Dertil kommer V-Brite sigtet, der bidrager yderligere til, at du kan se under selv de dårligste lysforhold. Og som toppen af kransekagen er optikken fuldt ud multicoated hvilket sikrer slidstærke linser samt et knivskarpt og kontrastfuldt billede. 

V-Brite sigtet har 11 lysforstærkende trin, så du kan tilpasse kikkerten præcis til forholdene, og afgive et sikkert skud i selv de allermest vanskelige lysforhold, du kan forestille dig.

Alt i alt er denne kikkert udstyret med lækker optik i absolut topkvalitet. 

Se mere om Vortex optics Crossfire II "Hog Hunter" 3-12 x 56 i denne demovideo:

Specifikationer for riffelkikkerten:

VORTEX OPTICS CROSSFIRE II HOG HUNTER SPECIFIKATIONER JAGT & VILDT JAGTUDSTYR

Dækket af Vortex Optics' uforbeholdne livstidsgaranti

Vortex Optics har en så stor tillid til deres egne produkter, at de giver livstidsgaranti på samtlige kikkerter. Så skulle der nogensinde opstå problemer med Vortex Optics Diamondback kikkerten, har du Vortex Optics' VIP livstidsgaranti at falde tilbage på! 

10CF2-31049
Ny vare

Relaterede produkter

(16 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password