Parforce Gavilon Jagtkniv - Damaskusstål

Parforce Gavilon Jagtkniv

649,00 kr.
Inkl. moms
649
Leveringstid 1-3 hverdage
102001238

Parforce jagtkniv i ypperste kvalitet

Denne jagtkniv er for jægeren, der går op i sit udstyr, og som nyder at holde et kvalitetsprodukt i hænderne. Men denne Parforce Gavilan kan helt bestemt andet og mere end at se godt ud.

Knivens unikke form sikrer en eminent håndposition. Håndtaget har nemlig en helt krumning, der gør, at den ligger perfekt i hånden, da tommelfingeren kan ligge på bagsiden af bladet.

Det 9,1 centimeter lange blad er udført i damaskusstål som sikrer en let og slidstærk klinge. Knivens styrke er altså maksimal, samtidig med at den er holdt på et vægtmæssigt minimum.

Skæftet er lavet af træsorten zebrano, og der er tænkt over alting; selv nitterne på knivens skæfte er i sig selv et lille kunstværk. Ydermere er der i skæftets ende fastgjort et læderbånd med en dekorativ hornlås.

Kniven kommer i en elegant sort æske, og der medfølger en højkvalitets læderskede, som passer på kniven, mens du bevæger dig rundt i reviret.

Antal

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage
2019-07-30
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

Specifikationer:

Bladlængde: 9,1 cm

Bladtykkelse: 2,8 mm

Samlet længde: 20,3 cm

Medfølger: Gaveæske og læderskede

102001238
2019-07-30
Ny vare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password