Nor-Lyx HL5 Basic S5

Norlyx HL5 Basic S5 - 5 Våben

3.499,00 kr.
Inkl. moms
3499
1920601318

Kompakt våbenskab til 5 våben fra velrenommerede Norlyx

Det mest økonomiske og basale våbenskab i Norlyx' HL-serie. Dette er for dig, der blot har brug for et basalt skab, som kan de vigtigste funktioner, og lever op til de gældende regulativer, krav og bestemmelser. Og som er udarbejdet i topkvalitet. Med plads til 5 våben kommer du næppe til at lide under pladsmangel.

For det svenske firma er kendt for at være markedsførende. Blandt andet på grund af deres høje kvalitet og innovative løsninger. Faktisk er deres våbenskabe så populære, at Nor-Lyx den dag i dag har solgt mere end 200.000 modeller. 

Dimensioner: 125 x 33 x 30 cm
Vægt: 82kg

Antal

Lagerstatus:  close Levering 1-3 hverdage
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

Godkendt våbenskab 2016

Norlyx-våbenskabet er registreret og godkendt hos Forsikring & Pension under registreringsnummeret 10.211-11632.

Ved årsskiftet til år 2016 blev godkendelsessystemet for våbenskabe lavet om. Det medførte lovændringer for alle skabe købt efter 1. januar 2016. Men intet af dette behøver du bekymre dig om med dette våbenskab - det er sikret up-to-date og sikret både lov- og forsikringsmæssigt. 

Læs mere om de nye regler for våbenskabe her.

Omstillelig nøglelås

Du har mulighed for at bestille en ekstranøgle til våbenskabet. Så hvis uheldet er ude, og du mister dine nøgler, behøver du ikke skifte hele låsen, ligesom du normalt ville skulle gøre det.

Udstyret med sikkert haklås-system 

Nor-Lyx udvikler konstant på deres våbenskabe. Og deres research har blandt andet udmyntet sig i implementeringen af den sikre haklås, også kaldet "HL-lås". Haklåse systemet er eftersigende væsentligt sikrere. Og så giver det mulighed for at udstyre skabet med en væsentligt tyndere dør. Dermed er der mere plads i skabet, uden at det bliver større udadtil. Dermed mindskes også risikoen for beskadigelse af våben, tøj og bælter, der opbevares i skabet. 

3 års garanti

Nor-Lyx yder tre af års fuld garanti på skabet. Og garantien dækker vidt og bredt. Eksempelvis er det dækket af garantien, hvis våbenskabet skulle gå i baglås, og skal genåbnes. Et indgreb, som ellers koster nærmest lige så meget, som et våbenskab før fra nyt. 


OBS: Vælg "Jagt & Vildt Afhentning" som forsendelsesmetode, når du bestiller, og få gratis fragt. Våbenskabet vil stadig blive sendt direkte til din leveringsadresse.

1920601318
Ny vare

Relaterede produkter

(16 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password