Lansky bowsharp

Lansky Bowsharp

189,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-3 hverdage

Det ultimate værktøj til buejægeren

Dette multifunktionelle værktøj til bue har én enkelt mission; at være det eneste værktøj, du som buejæger har brug for. For det kombinerer 5 forskellige værktøjer, som er essentielle for dig, der tager din buejagt seriøst. 

Den kommer i én letanvendelig og særdeles transportabel pakkeløsning. Så du slipper for at bøvle med forskellige slibesten, unbraconøgler og skruetrækkere. 

Læs mere nederst på siden

Antal

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT - 
sikrer dig en sikker hjemmeside SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT - sikrer dig en sikker hjemmeside
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

Hold dine broadheads skarpe med BowSharps slibesten

Værktøjet består først og fremmest af et skridsikkert gummihåndtag, som højner sikkerheden og forebygger uheld. På håndtaget er påmomenteret en række forskellige værktøjer.

Først og fremmest stærke slibesten i wolframcarbid. De er særdeles funktionelle, og kan benyttes til såvel broadheads og pilespidser som dine jagtknive. Selve slibestenen kan foldes ud fra håndtaget, og dermed maksimeres både præcision, sikkerhed og effektivitet under slibningen. 

Slibevinklerne er forudindstillede til 22.5º på hver slibesten for at opnå en 45º slibevinkel. 

Lansky Bowsharp holder på et væld af smarte egenskaber

Foruden slibesten og skruenøgle til broadheads, inkluderer Lansky BowSharp også et udfoldeligt sæt med 8 unbraconøgler, som størrelsesmæssigt spænder fra 5/64 til 7/32. Derudover har den også en stjerneskruetrækker såvel som en flad skruetrækker. Desuden er værktøjet udstyret med en decideret "skruenøgle" specielt udviklet til på- og afmontering af broadheads og pilespidser. 

Juster, vedligehold og skærpen dit bueudstyr på et splitsekund

Multifunktionelt, kompakt og let i vægt. Med Lansky Bowsharp har du alle de fornødne værktøjer lige ved hånden. På ethvert givent tidspunkt. Om det så er i felten, på træningsbanen eller derhjemme. Et must-have for den passionerede og praktisk orienterede buejæger.

Tjek også videoanmeldelsen herunder: 

BSHARP
Ny vare

Relaterede produkter

(16 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password