Støbejerns pande med to håndtag
Skal udekøkkenet opgraderes eller mangler du bare en pande, der er som skabt til at stege grønstager eller store bøffer i? Støbejerns pander har igennem århundreder været det bedste til stegning. Panderne holder varmen rigtig godt så din råvarer ikke begynder, at koge i stedet for at stege.
Med den rette pleje holder en støbejerns pande i flere generationer. Alt du skal gøre er faktisk bare, at undgå sæbe i panden. Panden vil igennem tiden opbygge et sliplet lag. Panden er klar til brug når du modtager den. Efter brug skal du blot vaske panden under varmt vand uden sæbe. Undgå også brug af metal redskaber.
Vil du booste sliplet-laget på panden skal du blot stege lidt bacon med højt fedt indhold, eller smøre panden ind i neutral olie og bage den ved 200 grader til panden er tør. Gentag evt. flere gange for optimalt resultat.
Se her en nem guide til vedlige hold af din støbejerns pande:
Produktdetaljer
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@