Skydestige HS - 50

Skydestige HS - 50

1.895,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-3 hverdage

Er du på udkig efter en god skydestige? Skal den være let at transportere, tilpasningsdygtig og udarbejdet i præstationsdygtige materialer? Så er HS - 50 skydestigen for dig! Læs mere nederst på siden.  

Antal

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 Hverdage
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

HS - 50 er en solid skydestige - udarbejdet i aluminium og udstyret med praktisk teleskop-konstuktion, så du selv vælger højden fra gang til gang. Udstyret med rustfrie skruer og bolte, så den er sikret mod vind og vejr. Jagtstigen er med justerbar skydebøjle, så du altid kan få den bedst mulige støtte og vinkel til skudafgivelse. Stole-sektionen er udarbejdet i EL-galvaniseret stål for at øge skydestigens modstandsdygtighed. 

Modellen er fremstillet ekstra robust og slidstærkt. Faktisk er den så solid, at den er EN131-godkendt.  

Skydestige med robust bygning og let vægt

Hvem siger, at solid kvalitet og tung vægt nødvendigvis hænger sammen?

HS - 50 jagtstigen har en kampvægt på omtrent 15 kilo. Derved er den utrolig let i vægt, og kan hurtigt og ubesværet flyttes rundt i terrænet. På den måde er du ikke nødsaget til at stille stigen op dagen før din jagt - du kan sagtens have den med på jagtdagen.

Jagtstigen er kompakt i størrelsen. Et kæmpe plus når du skal transportere den. Særligt hvis du skal til udlandet, for den er let at have med i bilen. Skal du på jagt et nyt sted, hvor du ikke kender til forholdene? Så er HS - 50 skydestigen eminent at have med i bagagerummet. Om ikke andet så som backup. For har du prøvet at tage på jagt et sted, hvor der ikke var sørget for ordentlige skydestiger/tårne? Så ved du, hvor frustrerende, det er. Med HS - 50 er du sikker på, at du har dig en skydestige uanset hvor du skal på jagt.

HS - 50 skydestigen er både mobil og fleksibel

Skydestigen er let at transportere - også til fods. For den er udstyret med bærestropper, så du let kan bære den omkring som en rygsæk.

Du trækker selv trinnene på stigen ud efter behov, så du kan tilpasse stigen en lang række forskellige lokationer. Den kan opnå en maksimumhøjde på cirka 3,3 meter, og bære op til 150 kg. Så med HS - 50 jagtstigen er du godt dækket ind!

Du ved aldrig, hvor længe du skal vente på dit næste bytte. Så stoleryggen er udstyret med en lomme til ammunition, termokande og andet jagtudstyr. Dermed kan du gøre ventetiden fra din udkigspost bekvem, og altid have det fornødne ved hånden.

10HS-50
1 Enhed
Ny vare

Relaterede produkter

(4 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password