Skydestige HS - 40
search
  • Skydestige HS - 40
  • Skydestige HS - 40
  • Skydestige HS - 40

Skydestige HS-40

1.999,00 DKK
Inkl. moms
1999
Leveringstid 1-3 hverdage

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage Antal

Leveringstid 1-3 hverdage på lagervarer

Fragtfri over 499 kr

100 dages gratis ombytning og returret

Danskejet, dansk lager og dansk kundeservice

 

HS-40 - Lækker skydestige i høj kvalitet

Er du på udkig efter en praktisk og mobil skydestige af høj kvalitet - og til en god pris? Så er du havnet det rette sted. For skydestigen her kombinerer de tre egenskaber. Læs mere nederst på siden!

OBS: Gratis fragt gælder ikke ved køb af denne skydestige.

HS-40 - jagtstige i prima kvalitet

HS-40-skydestigen er en foldbar jagtstige i høj kvalitet. Særligt værdsat for dens kompakte størrelse samt praktiske egenskaber for opsætning og nedtagning.

Jagtstigen er blevet varmt modtaget på det danske marked. Både blandt menige jægere, men også blandt kritikere og anmeldere. Den har blandt andet fået megen ros i jagtmagasinerne "Jæger" og "Svensk Jakt". Desuden har dagbladet BØRSEN Weekend i år 2009 udvalgt jagtstigen til deres grejliste med navnet "5 bud på hippe og praktiske ting til bukkejagten". 
 

Lynhurtig opsætning og nedtagning

Noget af det, der i særligt høj grad udmærker HS-40 skydestigen, er, at den kan opsættes og nedtages på mindre end ét minut. Dermed er den ekstremt mobil, og din mulighed for at finde den helt optimale placering af stigen øges betragteligt.

Lette materialer og revolutionerende funktioner

Jagtstigen er udarbejdet i en let og stærk aluminiumskonstruktion. Dermed er stigen også ekstremt velegnet til eksempelvis tryk- og drivjagt, hvor godt overblik, fleksibilitet og størst mulig sikkerhed er nøgleord. 
 
Som noget ekstra er skydebøjlen løftet, så der er anlæg 180 grader rundt. Desuden har skydestigen formstøbt sæde og en god rygstøtte for maksimal siddekomfort.
 
Det er lovpligtigt, at du nedtager din skydestige uden for jagtsæsonen. Også her har HS-40 også en fordel, idet stigen hurtigt kan nedtages - helt uden brug af værktøj. Når den er sammenfoldet, er den utrolig kompakt. Og det er praktisk, når den skal opbevares over længere tid. Den kompakte størrelse gør, at du kan opbevare skydestigen på et minimum af plads f. eks. i redskabsrummet eller på loftet.
 

Særligt slidstærk variant

Denne jagtstige er designet til at holde - også i vind og vejr. Derfor er den udstyret med rustfri bolte/møtrikker og med el-galvaniseret skydebøjle. Mere modstandsdygtigt bliver det næppe!

 
Vægt : Kun 13 kg
Mål i sammenklappelig tilstand : 125 x 50 x 22 cm
Højde : 3 meter
Leveres samlet
Vægtbelastning : 120 kg

Se, hvor nemt du sætter stigen op - helt uden brug af værktøj - i videoen herunder.
 

Produktdetaljer

HS - 40
Ny
  • Navn 100 dages returret
  • Beskrivelse

    Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe samt farligt gods). Ønsker du dine penge refunderet, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten. Dette gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning og returnering. Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage. Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse. Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering. Du har 100 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.

  • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Er dette nyttigt? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Skriv en kommentar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Svar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Svar