Skydestige HS - 40

Skydestige HS-40

1.795,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-3 hverdage

 

HS-40 - Lækker skydestige i høj kvalitet

Er du på udkig efter en praktisk og mobil skydestige af høj kvalitet - og til en god pris? Så er du havnet det rette sted. For skydestigen her kombinerer de tre egenskaber. Læs mere nederst på siden!

OBS: Gratis fragt gælder ikke ved køb af denne skydestige.

Antal

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT - 
sikrer dig en sikker hjemmeside SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT - sikrer dig en sikker hjemmeside
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

HS-40 - jagtstige i prima kvalitet

HS-40-skydestigen er en foldbar jagtstige i høj kvalitet. Særligt værdsat for dens kompakte størrelse samt praktiske egenskaber for opsætning og nedtagning.

Jagtstigen er blevet varmt modtaget på det danske marked. Både blandt menige jægere, men også blandt kritikere og anmeldere. Den har blandt andet fået megen ros i jagtmagasinerne "Jæger" og "Svensk Jakt". Desuden har dagbladet BØRSEN Weekend i år 2009 udvalgt jagtstigen til deres grejliste med navnet "5 bud på hippe og praktiske ting til bukkejagten". 
 

Lynhurtig opsætning og nedtagning

Noget af det, der i særligt høj grad udmærker HS-40 skydestigen, er, at den kan opsættes og nedtages på mindre end ét minut. Dermed er den ekstremt mobil, og din mulighed for at finde den helt optimale placering af stigen øges betragteligt.

Lette materialer og revolutionerende funktioner

Jagtstigen er udarbejdet i en let og stærk aluminiumskonstruktion. Dermed er stigen også ekstremt velegnet til eksempelvis tryk- og drivjagt, hvor godt overblik, fleksibilitet og størst mulig sikkerhed er nøgleord. 
 
Som noget ekstra er skydebøjlen løftet, så der er anlæg 180 grader rundt. Desuden har skydestigen formstøbt sæde og en god rygstøtte for maksimal siddekomfort.
 
Det er lovpligtigt, at du nedtager din skydestige uden for jagtsæsonen. Også her har HS-40 også en fordel, idet stigen hurtigt kan nedtages - helt uden brug af værktøj. Når den er sammenfoldet, er den utrolig kompakt. Og det er praktisk, når den skal opbevares over længere tid. Den kompakte størrelse gør, at du kan opbevare skydestigen på et minimum af plads f. eks. i redskabsrummet eller på loftet.
 

Særligt slidstærk variant

Denne jagtstige er designet til at holde - også i vind og vejr. Derfor er den udstyret med rustfri bolte/møtrikker og med el-galvaniseret skydebøjle. Mere modstandsdygtigt bliver det næppe!

 
Vægt : Kun 13 kg
Mål i sammenklappelig tilstand : 125 x 50 x 22 cm
Højde : 3 meter
Leveres samlet
Vægtbelastning : 120 kg

Se, hvor nemt du sætter stigen op - helt uden brug af værktøj - i videoen herunder.
 

HS - 40
Ny vare

Relaterede produkter

(4 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password