• Tilbud
 • Tilbud
 • Viper-Flex Styx Elite
 • Viper-Flex Styx Elite

Viper-Flex Styx Elite

1.649,00 DKK
1.395,00 DKK Spar 254,00 DKK
Inkl. moms
1395
Leveringstid 1-3 hverdage

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 hverdage Antal

Leveringstid 1-3 hverdage på lagervarer

Fragtfri over 499 kr

100 dages gratis ombytning

Den - måske - allerbedste skydestok er blevet endnu bedre: Ny Viper-Flex Styx Elite skydestok er udkommet i Maj 2018 

Danske Viper-Flex tog markedet for skydestokke med storm, da de lancerede skydestokken Viper-Flex Elite. Nu er skydestokken tilbage i en ny og forbedret udgave - Viper-Flex Styx Elite.

De danske udviklere hos Viper-Flex er vendt tilbage til tegnebrættet. De har taget deres mest populære skydestok, og så har de forbedret den på alle leder og kanter. Resultatet er en endnu bedre, mere agil og mere stabil skydestok. En skydestok, som utvivlsomt er i blandt de allerbedste, der fås på markedet. 

Læs mere om de mange opgraderinger og forbedringer, Viper-Flex Styx Elite har fået, nederst på siden

Se denne test af de nye Styx-skydestokke fra Viper-Flex hvor Claus, medstifter af Viper-Flex, medvirker:

Inden du læser stolpe op og stolpe ned om alle de forbedringer, Viper-Flex har foretaget ved designet af den nye Viper-Flex Styx Elite, kan det varmt anbefales, at du ser denne video med Claus fra Viper-Flex på den populære YouTube-kanal om jagt, CervusUK

Forbedringer på Viper-Flex Styx Elite:

Viper-Flex er blevet opgraderet og finjusteret på en lang række forskellige punkter. Blandt andet er den opgraderet i forhold til sin forgænger på følgende punkter: 
 
 • Er blevet enhåndsbetjent
 • Kan anvendes af skytter, der skyder fra både højre og venstre skulder
 • Er udviklet med et smart transmissionssystem, der sikrer, at begge topstykker altid er i samme position ifht. benenes spredningsvinkel. Samtidig kan højden lynhurtigt justeres via smart indstillingssystem
 • Skydestokken har fået nye gummifødder, som er designet til at sikre greb i underlaget på både hårde, glatte flader, men også bløde underlag
 • Bredere anlæg, således at du kan dække et større areal uden at flytte på skydestokken
 • Gaflen, der tidligere kun havde til opgave at understøtte bagskæftet, er blevet åbnet og forsynet med fuld gummibelægning på anlægsfladerne. Dermed kan skydestokken benyttes som anlæg til riflen. For gaflen kan nu også understøtte forskæftet, så sidejusteringen foretages på samme måde, som når man benytter støtteben på riflen.
 • Låsetappen, der fastholder benene i sammenklappet tilstand, når skydestokken er foldet sammen, er blevet integreret i topstykket og udarbejdet i gummi. Dermed er Viper Flex Styx Elite blevet mere lydløs at betjene, så du ikke laver unødig støj på jagtreviret.
 • Kanten på bagerste anlæg er blevet gjort så bred, at det er gummiet, der lægger an på de forreste ben. Dermed reduceres eventuelle ’klaprelyde’, når man har skydestokken med på jagt.
 

Brug skydestokken både liggende, siddende, knælende og stående

En af Viper-Flex Styx Elites helt store styrker, er, at du kan skyde fra den både liggende, siddende, knælende og stående - helt uden ekstraudstyr (dog kan det anbefales, at du bruger Single Leg til skydestokken, hvis du vil maksimere stabiliteten. Single Leg giver dig muligehed for at omdanne skydestokken til 3 - benet).

Skydestokkens unikke design gør, at du får solid støtte til skudafgivelse, hvormed din præcision øges, og risikoen for anskydninger minimeres. 

Etbenet, firbenet og eventuelt fembenet skydestok i én

Viper-Flex Styx Elite er udarbejdet med en sindrig konstruktion, som gør, at du kan bruge den som både etbenet og firbenet skydestok. og at det er nemt og hurtigt at folde den ud, så den transformeres fra etbenet til firbenet skydestok. Dermed får du en alsidig og agil skydestok - hurtig at stille op som etbenet skydestok, hvis du pludselig spotter et stykke vildt, eller ultra præcis og støttende, hvis du stiller den op som firbenet skydestok. 

Vil du også have mulighed for at gøre din skydestok fembenet for maksimal stabilitet, kan du købe et ekstra ben som ekstraudstyr. Læs mere om single leg ekstraudstyr til Viper-Flex Styx Elite - klik her.

Viper Flex Styx Elite kan bruges til alle jagttyper

Skydestokkens unikke design, solide konstruktion og agile brugsfunktioner gør, at du kan bruge den til hvilken som helst jagttype. Brug den til Pürsch, anstandsjagt, trykjagt eller drivjagt - Viper-Flex Styx Elite er perfekt til alle typer jagt. Altså får du med Viper-Flex Styx Elite én skydestok, du kan bruge til alle dine jagtture. 

Viper-Flex Styx Elite er også populær iblandt ornitologer og outdoor-entusiaster, idet den kan benyttes som støtte for håndkikkert under jagten. 

Gratis ekstraudstyr: Clip Grips

Med til Viper-Flex Styx Elite skydestokken medfølger smarte Clip Grips. Clip Grips er profilhåndtag, der dækker de frie huller, så vindstøj fjernes. Derudover isolerer håndtagene mod hurtige varme/kuldeændringer i metallet, og reducerer dermed metalliske lyde til et minimum.

Specifikationer for Viper-Flex® Styx Elite:

 • Kan anvendes af jægere med en personhøjde på 1,20-2,10
 • Korteste længde (sammenskubbet) 115 cm
 • Nem og hurtig justering til ønsket højde
 • Vægt kun 1,15 kg
 • Fremstillet i sort eloxeret aluminium
 • Kan ligge i en våbenkuffert
 • Clip Grips medfølger

Produktdetaljer

VPRFLXSE
Ny
 • Navn 100 dages returret
 • Beskrivelse

  Vi yder gratis ombytning på alle ordrer (pånær tunggods som våbenskabe samt farligt gods). Ønsker du dine penge refunderet, opkræves et gebyr på 45,- for returfragten. Dette gælder ikke ordrer til udland og Grønland, her er specielle regler og takster for ombytning og returnering. Varer skal altid returneres i ubrugt stand (du må selvfølgelig gerne prøve varen) og ubeskadiget, original emballage. Alle mærkater og manualer skal medfølge, og varens originale emballage må ikke anvendes som ydre emballage ved forsendelse. Overholdes ovenstående betingelser ikke, fører det til en værdiforringelse af varen, som vi er nødsaget til at modregne ved refundering. Du har 100 dages returret. Er denne frist overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Ved ombytning skal du altid bestille den ønskede vare på ny. Læs mere herom nedenfor.

 • Klik her for at få flere detaljer