Bolyguard SG880MK-14m HD MMS

Bolyguard SG880MK-18m HD MMS

2.495,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Lagerstatus:  Leveringstid 1-3 Hverdage
 • SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT SIKKER E-HANDEL MED SSL CERTIFIKAT
 • GRATIS FRAGT - 
ved ordrer over 499 kr til pakkeshop GRATIS FRAGT - ved ordrer over 499 kr til pakkeshop
 • RETURRET - 
100 dages fuld fortrydelsesret                                                         RETURRET - 100 dages fuld fortrydelsesret

  
MMS vildtkamera i top kvalitet, der sender billeder direkte til din mobiltelefon eller PC

Bolyguard SG880MK-18mHD kan sende billeder som både MMS og GPRS. Det betyder, at du kan modtage billeder som data. Det reducerer dine omkostninger til at få sendt billeder betydeligt i forhold til almindelig sms takst, og billedopløsningen er langt større, når de sendes til din e-mail. Mange andre kameratyper vil sende billedet i et stærk reduceret format.

OBS: Dette er efterfølgeren til den populære model Bolyguard SG550M (D) -18mHD. Den største forskel fra den tidligere model er, at denne nye model har tovejskommunikation. Dette betyder, at du kan sende SMS-koder for at indstille kameraet og for at rekvirere et foto her og nu. 

Ny opdateret bevægelsessensor, giver dig markedets længste og bredeste sensordækning ved bevægelser. Med den nye sensor kan kameraet dække helt ud til 25 meter med en vinkel på 57 grader.

 • Nye sorte dioder med ekstra lang rækkevidde, som belyser området ud på utrolige 22,5 meter.
 • 18 megapixel og video i 1080p 
 • Videooptagelse med lyd.
 • Indbygget display der kan vise billeder i farver.
 • Hurtigere processor så kameraet kan tage op til 32 Gb hukommelseskort.
 • Modellen kan software opdateres, så du altid har et kamera, der er up to date.

Vildtkameraet har 2 vejs kommunikation, så du nemt kan ændre indstillinger på kameraet via sms beskeder fra din mobil.

 Med GRPS får du mulighed for at styre dine omkostninger. Med kun et datakort er det meget billigere, og du ved på forhånd, hvad dine omkostninger bliver.

Dette vildtkamera giver dig helt nye muligheder for at være "on-line" med, hvad der sker på dit jagtterræn eller omkring din ejendom. Har du lang afstand til det område, hvor dit vildtkamera er sat op, så er der mange penge at spare i transport.

Vildtkammeraet kan også sende samme billedtekst til op til 4 forskellige telefonnumre, så dine jagtkammerater også har mulighed for at få glæde af billederne.

Har du selv et SIM-kort abonnement, skal du sørge for, at det er et SIM-kort af samme type, som du bruger i en mobiltelefon (ikke nano). Du skal selvfølgelig sørge for, at teleselskabet har dækning i det område, kameraet skal sættes op i.

Vi foretager selvfølgelig gerne opsætningen af vildtkameraet for dig, så det er klar til brug, når du modtager det. Kontakt os, hvis vi skal foretage opsætningen.

Dansk bruger vejledning medfølger naturligvis.

Download Bolyguard appen

For lettest muligt at opsætte vildtkameraet til at sende billeder og video direkte din smartphone eller PC, skal du downloade Bolyguard-appen til din PC eller smartphone. 

Har du en Android-telefon eller PC, kan du downloade appen i Play-butikken eller ved at klikke her - scroll derefter til bunden af hjemmesiden, og hent appen under overskriften "Software". 

Har du iPhone, skal du hente appen i App Store. 


10JK-105
Ny vare

Relaterede produkter

(16 andre produkter i denne kategori)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password