Natkikkerter

Natkikkert | Køb fx Varmesøgende Kikkert Her | Stort Udvalg

Hvad siger loven om natkikkerter?

I henhold til "Bekendtgørelse af lov om våben og eksplosivstoffer §1, stk. 1, nr. 10" skal du have tilladelse til at indføre, fremstille eller samle “optisk elektroniske sigtemidler med lysstråle eller med elektronisk lysforstærknings- eller infrarødt udstyr, såfremt de er konstrueret til montering på skydevåben eller armbrøster”.

I §2, stk. 1 fremgår det, at der kræves tilladelse til ved overdragelse at erhverve, besidde, bære eller anvende ovenstående elektroniske sigtemidler.

Alt i alt vil det altså sige, at du skal have tilladelse til at benytte dit varmesøgende kamera eller din natkikkert på både dansk og svensk grund.

Tilladelsen søger du nemt hos henholdsvis det danske politi og Länsstyrelsen i Sverige.Klik her for at søge tilladelse til at bære varmesøgende kamera/natkikkert i Danmark

Klik her for at søge tilladelse til at bære varmesøgende kamera/natkikkert i SverigeOBS: Vær i øvrigt opmærksom på, at der i dansk lovgivning er en lang række gråzoner hvad angår brugen af termiske scannere til jagt. Så det anbefales, at du læser lidt om regulativerne for brug af varmesøgende kameraer til jagt.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Aktive filtre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password