Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Vælg køn

Jagthuer & Jagtkasketter

Forskellige typer hovedbeklædning til jagt:

Der findes en lang række forskellige typer jagthatte. Herunder har vi kort ridset de vigtigste op og kort beskrevet, hvad der karakteriserer de forskellige kategorier.

arrow_downward

 

Viser 1-50 af 83 element(er)

Jagtkasketter:

I sommersæsonen er kan en god jagtkasket være helt og aldeles uvurderlig. Når solens skarpe stråler bager, er det en utrolig stor lettelse at kunne tage en kasket på, og med ét være fri for solens generende stråler. Du sørger for, at solen ikke hindrer dit udsyn, og dermed kan du øge både din skudpræcision, dine evner til at spotte vildtet samt din overordnede tilfredsstille ved at gå på jagt. Altså er der store fordele at hente ved at foretage en beskeden investering i en kasket til jagt!

Jagthuer:

Jagthuen er et hit i særligt efteråret, vinteren og det tidlige forår. For når det er koldt i det fri, er hovedet det vigtigste at holde varmt, hvis du ikke vil fryse over hele kroppen. Jagthuer er karakteriserede ved typisk at være en anelse mere kraftige, robuste og tykke i materialet, end almindelige huer. De er typisk udarbejdet i enten en dyb, grøn farve eller en stærk, sikkerhedsfarve, typisk orange.

Andre typer hovedbeklædning til jagt:

Foruden jagtkasketter og jagthuer har vi også flere andre typer hovedbeklædning i sortimentet. Eksempelvis ansigtsmasker, også kendt som elefanthuer til jagt, Disse er et hit, når kamuflage er alfa og omega. Derudover har vi myggehatte, tørklæder og meget mere. Alt sammen udarbejdet i høj kvalitet og specifikt med jagt for øje!