LCP helper

Om Jagt & Vildt

Jagt og vildt

Jagt & Vildt er din jagtbutik online

Jagt & Vildt er en midtjysk webshop, med start primo 2014. jagtogvildt.dk er startet på baggrund af egen interesse for jagt og vildtpleje, med et mål om at jagt skal være sjovt og spændende, men ikke nødvendigvis dyrt.
Målet og ideen er at servicere kunderne, med kvalitetsjagtudstyr til fornuftige priser. Jagt & Vildt vil prøve på bedst mulig vis, at holde varesortimentet opdateret med kvalitetsprodukter, hvor man ikke nødvendigvis betaler en formue for et mærke. Der sættes en stor ære i, at yde en god service overfor ALLE kunder. Siden vil løbende blive opdateret med nye produkter, i tæt samarbejde med kunderne og deres ønsker.

Vi tester ofte produkter på egne revirer. Det gør vi ene og alene for at sikre, at kvaliteten er af en standard vi kan stå indenfor, og hermed tilbyde kunderne de rigtige produkter.  

Vores mål er, at gøre jagt til en uforglemmelig oplevelse.
Med jagtudstyr, vildtpleje produkter samt værktøj til revirpleje fra jagtogvildt.dk, er du godt på vej til din næste store jagtoplevelse.  

Kort og godt er vores mission, at yde en fantastisk service over for vores kunder med gode kvalitetsprodukter til fornuftige priser.
 

Hvorfor skal du handle ved Jagt & Vildt

Jagt & Vildt sætter kunden i centrum, og vi vil gøre vores bedste for, at du som kunde føler dig godt behandlet i hele processen.
 
Jagt & Vildt går meget op i at:

  • Det er nemt at handle
  • Hurtig levering
  • Kvalitet til billige priser
  • Produkterne er i orden

 
Og så kan du selvfølgelig: 

  •  Handle 24 timer i døgnet
  •  Få den rådgivning du behøver

 

Velkommen til jagtogvildt.dk.