LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Skydebriller

Vil du beskytte dine øjne, når du er på jagt? Her i udvalget har vi samlet et bredt udvalg af skydebriller til jagt og skydning. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi har samlet et stort antal forskellige modeller. Nej, vi tror på, at få produkter i maksimal kvalitet er bedre end mange produkter af varierende kvalitet. Så når vi siger, at vi har samlet et bredt udvalg af skydebriller til jagt og skydning, henviser vi til hvor brede kvaliteter og værdier, de forskellige skydebriller repræsenterer.

arrow_downward

 

Viser 1-19 af 19 element(er)

Vi har et stort udvalg af skydebriller, der eksempelvis minimerer blænding og uklart syn fra solen, og så har de kraftige og stærke linser, hvor glasset er produceret i polykarbonat. Dette gør, at glasset er yderst svært at ridse, ligesom rammen omkring er brudsikkert. Du kan også tage et kig på vores modeller, hvor der medfølger skumindsats, så dine øjne ikke bliver forstyrret af støv og vind. Flere af produkterne er ekstra lette, så de ikke tynger dit ansigt, hvis du bærer dem længe ad gangen. Og så har du mulighed for selv at vælge mellem forskellige glasfarver, eksempelvis klare, gule, brune, lilla og orange, der alle er afvisende for solens stråler.

Anerkendte skydebriller giver en god jagtoplevelse

Vi har altså et stort udvalg af skydebriller, så du har stor mulighed for at finde lige præcis den brille, du er på udkig efter, som passer til dine ønsker og behov. Uanset hvilken du vælger, er du garanteret en uovertræffelig kvalitet, der hjælper til en bedre jagtoplevelse. Den gode kvalitet er desuden blevet bekræftet ved vundne priser, bland andet Best New Eyewear Product i 2017, og så har nogle bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest. Du kan altså roligt tage vores skydebriller på, når du næste gang skal på jagt.

Vi har både en utrolig økonomisk model, hvor du ikke behøver finde de store sedler frem for at beskytte dine øjne med skydebriller i høj kvalitet. Og samtidig har vi mere pebrede varianter, der lever op til militærets kvalitetsstandarder, og som dermed selvsagt er af utrolig høj kvalitet.

Så uanset hvad dit ambitionsniveau er, og uanset hvad din økonomi tillader, kan du finde den perfekte skydebrille for dig i udvalget af jagtudstyr hos Jagt & Vildt.