Filtre

Lokkeænder

Slidstærke lokkeænder i brillant kvalitet

Når du skal på jagt efter nogle nye lokkeænder, er der et par ting, der er vigtige at have in mente. FOr det første skal de lokkeænder, du køber, ligne ægte ænder i så høj grad som muligt. Dette krav opfylder lokkeænderne her i vores udvalg hos Jagt & Vildt i allerhøjeste grad til punkt og prikke. For lokkeænderne her er så smukt og detaljeret udført, som de fås! Dette er med andre ord nogle af de bedste lokkeænder, der overhovedet findes på markedet, hvad detalje, finish og livagtighed angår. Modellerne kommer da også fra en række af de mest prominente producenter af lokkefugle i verden - nemlig Avian-X, Greenhead Gear med flere!

arrow_downward

 

Vi fandt desværre ikke noget

Finish og livagtighed er én ting. Slidstærkhed er en anden, og mindst lige så vigtig faktor, når vi taler om lokkeænder. For det er naturligvis vigtigt, at malingen ikke skaller af dine nye lokkeænder første gang, der kommer en regnbyge forbi. Ligesom det er vigtigt, at de kan tåle de knubs, der naturgivent følger med til en dag på reviret. Også dette krav efterlever lokkeænderne her i udvalget til punkt og prikke. De er udviklet slidstærkt og lakeret med en særligt stærk maling, der afviser vind og vejr til perfektion!

Lokkeænder – kend dem på racen

Det er meget forskelligt fra jagt til jagt, hvilke lokkeænder du får mest gavn af. Det afhænger nemlig i høj grad af, hvor du går på jagt henne. Alt efter om du jager ænder i en sø i Danmark eller i udlandet, eller om det foregår i Jylland eller på Sjælland, vil du finde forskellige andearter. Det mest optimale for dig som jæger vil derfor være at bruge den art, som du skal ud og jage. Lokkeænder adskilles dog ikke bare af arten. Der er nemlig også stor forskel på deres udtryk i det, som det skal forestille de laver. Nogle lokkeænder ligger stille på vandet, mens andre forestiller ænder, der dykker eller ordner deres fjer. Derudover er der selvfølgelig også forskel på lokkeændernes køn, hvilket også spiller en væsentlig rolle under jagten.