Hundeliner og halsbånd

Leder du efter en ny hundeline eller halsbånd til din hund. Vi har et bredt sortiment i Jagt & Vildt shoppen, hvor de fleste varianter er særlig anvendelige i jagtsammenhæng. Du har derfor alle muligheder for at finde en hundehalsbånd- eller snor til jagt, med alle de nødvendige egenskaber og af rigtig holdbare materialer. 

Stort udvalg af halsbånd og hundeliner 

Her hos Jagt og Vidlt gør vi en dyd af kun at forhandle jagtudstyr, som vi kan stå 100% inde for. Sådan er det også med vores udvalg af halsbånd og hundeliner. 

Her på siden finder du derfor et udvalg af halsbånd og hundeliner i høj kvalitet. Sortimentet er bredt, men de fleste produkter har ét til fælles: de er perfekte til jagtbrug. 

Er du på udkig efter en ny hundeline eller halsbånd til din hund? 

Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig et udvalg af hundesnore, hundeliner og halsbånd til hunde. Alt sammen selvfølgelig i højeste kvalitet og af slidstærke materialer. 

I vores udvalg af hundeudstyr til jagt finder du blandt udvalget af hundeliner blandt andet dressurliner med og uden fuglegalger, sporliner, førerliner, schweisserliner og retrieverliner. Og materialevalget varierer ligeledes ligefra Biothane, til nylon og til læder. Der er altså noget for enhver smag.