Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Rygsækstol

Rygsækstole - perfekte til træk- og trykjagt! 

En god rygsækstol er perfekt, når du skal på trækjagt efter fugle som krager, duer, gæs og meget mere. Eller hvis du på trykjagt skal spendere megen tid med at sidde på post. For med rygsækstolen har du et godt og bekvemt sted at sidde på reviret, men du behøver ikke slæbe en ekstern jagtstol med - den er praktisk itnegreret i rygsækken! Dermed kan du have både dine forplejninger og dit øvrige jagtudstyr samt din jagtstol med dig på én og samme tid - uden ekstra besvær! 

arrow_downward

 

Viser 1-2 af 2 element(er)

Rygsækstole i et væld af forskellige designs

I vores udvalg af jagtudstyr her hos Jagt & Vildt har vi forsøgt at samle et så diverst og alsidigt udvalg af rygsækstole som muligt. Dette for at du skal kunne finde en variant, der passer perfekt til dine praktiske behov såvel som din smag. Derfor finder du en bred pallette af forskellige typer rygsækstole her i udvalget. Mange er prydet med dekorative - og kamuflerende - camouflagemønstre, mens andre er udarbejdet i eksempelvis brunlige naturnuancer. 

Også hvad selve konstruktionen angår varierer udformningen af rygsækstolene en anelse fra model til model. Men fælles for samtlige modeller er, at de er udarbejdet i kvalitetsmaterialer og med øje for både æstetik, komfort og praktikalitet. 

Find både økonomiske og luksuriøse rygsækstole her i udvalget

I sortimentet på siden her finder du et repræsentativt udvalg af rygsækstole i alle prisklasser. Lige fra de allerbilligste til de allermest luksuriøse. Dermed har du rig mulighed for at finde en rygsækstol, der passer perfekt til dit budget og dit ambitionsniveau.