LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Til hjemmet

Stort udvalg af stilrent jagtudstyr til hjemmet 

Det kan være ekstremt tilfredsstillende at omgive sig med udstyr, der komplimenterer ens passion. Her hos Jagt og Vildt har vi samlet et udvalg af jagtudstyr til hjemmet med jagtmotiver. Her på siden finder du dels udstyr, der komplimenterer eller fungerer i forlængelse af selve jagten, dels udstyr der bærer jagtmotiver og derfor er smukke inspirerende at omgive sig med. 

arrow_downward

 

Viser 1-50 af 57 element(er)

Sommetider kan der mangle lidt inspiration til at få brugt det vildt, man - forhåbentlig - har en masse med hjem af efter en vellykket jagt. En oplagt idé er at gå igang med pølsefremstilling! Pølser har lang holdbarhed, kan fryses ned og varieres i det uendelige. Og så er det faktisk ikke så svært at lave, som man måske skulle tro! Her på siden finder du det perfekte redskab til pølsefremstilling: vores rustfri pølsemaskine.

Har du inviteret dine jagtvenner hjem efter en vellykket tur på reviret? Og vil du gerne imponere dem kulinarisk? Vi har lige netop det udstyr, du mangler. Med vores bøfpresser, kan du imponere med snorlige bøffer. 

I vores udvalg af jagtudstyr til hjemmet finder du også køkkenudstyr til dig selv og din bedre halvdel. Du kan eksempelvis forkæle med et forklæde eller viskestykke med hjortemotiv. Eller stickers med jagtmotiver, som kan pryde væggene i dit værksted eller på kontoret. Der er mange muligheder - det er bare at dykke ned i udvalget! God fornøjelse.