Lokkekald

Her hos Jagt & Vildt finder du lokkekald til så godt som alle jagttyper og alle former for vildt. Det vil altså sige, at du her i sortimentet finder lokkekald til både bukke, hjorte, ræve, ænder, gæs, krager, duer, vildsvin og meget, meget mere. Udvalget består af nøje udvalgte stykker jagtudstyr fra verdens bedste producenter. Eksempelvis den garvede og velrenommerede Klaus Weisskirchen, der vidt og bredt er anerkendt for at producere nogle af verdens absolut bedste lokkekald. Eller de yngre Zink Calls, som med innovative features og et unikt materialevalg har markeret sig som interessante spillere på markedet. Altså finder du det bedste fra alle verdenshjørner og flere forskellige producenter her i udvalget af lokkekald hos Jagt & Vildt. Du finder klassiske lokkekald i træ og moderne, elektroniske lokkekald. Lokkekald til alle vildttyper. Og lokkekald i alle prisgrupper. 

God jagt efter dine nye lokkekald!  

Lokkekald til alle typer vildt

Vi har samlet et af Danmarks allerstørste udvalg af lokkekald til jagt. For den moderne jæger, der gerne jager mange forskellige typer vildt, har brug for en bred vifte af forskellige lokkemidler i sit arsenal af jagtudstyr. Derfor fører vi lokkekald til så godt som alle typer vildt her i sortimentet. Vi har bukkekald, hjortekald, rævekald, andekald, kragekald, duekald og meget, meget mere. 

Så det er ganske usandsynligt, at du står med et behov for et bestemt lokkekald, som vi ikke har i sortimentet af jagtudstyr. Skulle det alligevel ske, opfordres du til at kontakte os - så finder vi det perfekte lokkekald til lige præcis dig og din jagtsituation.