Myggebeskyttelse

Undgå myggestik med Thermacell myggebeskyttelse

Myggestik er jægerens værste mareridt. Hvor mange gange har du ikke prøvet at komme hjem fra jagt med kroppen fuld af kløende knopper? Særligt i sommermånederne er det slemt. For her er det højsæson for de blodtørstige bæster.

Myggestik klør. Og det er er irriterende. Men det er ikke den eneste gene, de medfører! For faktisk kan myggestik nedsætte dine chancer for succes på jagten betydeligt. For når du konstant kan mærke de små kryb lande på din krop, bliver du urolig. For det første forringer det dit fokus. For det andet udstøder du lyde, som kan skade skovens vildt, når du forsøger at børste myggene af dig. Så kan vi ikke godt blive enige om, at vi helst vil være fri?

Sådan undgår du myggestik med Thermacell og myggenet

Glem alt om myggespray - Thermacell og myggenet er de mest effektive måder at undgå myggestik. Med mygenettet er du helt sikker at holde dem væk. Idet du har en fysisk barriere, de ikke kan komme igennem. Myggenettets eneste svaghed er, at det kan blive irriterende at have over sig. Det nedsætter din bevægelsesfrihed, og kan være en anelse generende. Særligt på en hed sommerdag. 

Derfor anbefaler vi Thermacell

Med Thermacell myggebeskyttelse får du det bedste fra to verdener. Komplet bevægelsesfrihed og total myggebeskyttelse. Du slipper for at have et net hængende over hovedet, men får stadig total myggebeskyttelse. For enheden udsender en kraftigt myggeafvisende duft - lidt ligesom et myggelys - som holder myggene væk. Faktisk sørger Thermacell myggebeskyttelsen for, at de små blodtørstige bæster holder sig i en radius af 20 meter fra dig. Et ideelt jagtudstyr for dig, som gerne vil kunne tage på jagt uden at komme hjem med kroppen fuld af kløende knopper!