Bukkeplader

Gør din jagtbedrift til et livsvarigt minde med smukke bukkeplader

Du kender følelsen. Du har netop trykket på aftrækkeren, afgivet skuddet og set vildtet kollapse foran dig. Endelig har flere timers venten og hårdt arbejde givet pote, og du har skudt en buk! De efterfølgende minutter er ren eufori. Og så aftager den intense følelse gradvist, før den bliver til en mere afdæmpet - men ikke mindre god - veltilfredshed over en vellykket jagt.

Gem den gode oplevelse med en bukkeplade i topkvalitet

Det er dejligt at holde fast i den gode jagtoplevelse. Og det kan du gøre med et flot jagttrofæ. For så vil du blive mindet om den gode oplevelse hver gang, du kaster blikket på trofæet. Derimod er det et respektindgydende symbol at have væggen besat af smukke jagttrofæer på bukkeplader - særligt jægere imellem.

Kvaliteten er i højsædet hos bukkepladerne på jagtogvildt.dk

Når du står med en trofæplade i hånden, kan du hurtigt mærke, om det er kvalitetstræ eller lidt billigere træ. Vægten på opsatspladen afslører meget.  De mørke bukkeplader på Jagtogvildt.dk er alle lavet at egetræ i høj kvalitet. Så når du først står med pladen i hånden, er du ikke i tvivl om, at kvaliteten er i orden.