LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Vælg køn

Varmejakke

Jakker med elvarme

Når du er ude i det fri i længere tid ad gangen hen over efteråret og vinteren, så kan det hurtigt blive noget af en kold oplevelse. Der er simpelthen ikke noget værre end at fryse. Så hvis du ønsker at undgå bekymringen om du nu også kan holde varmen, så bør du kraftigt overveje de revolutionerende jakker med elvarme. De smarte jakker med varme er eldrevne og oftest er det muligt at regulere temperaturen i flere trin, så du kan udvide anvendelsen af din varme jakke hen over en længere periode i løbet af året.

arrow_downward

 

Viser 1-5 af 5 element(er)

Køb din nye jakke med elvarme hos Jagt&Vildt

Hvis du leder efter jakker eller anden beklædning med elvarme, så er du kommet det helt rette sted. Der er ingen tvivl om, at de smarte og varme jakker med elvarme er meget mere end blot en døgnflue. Derfor har vi sørget for et større udvalg af beklædning med elvarme i vores sortiment, så du kan finde lige præcis det du ønsker. Vi sikrer dig en hurtig levering, så ikke du skal vente med at tage din nye jakke med varme i brug. Med fragtfri levering over 499 kr og 100 dages gratis ombytning, bliver det ikke nemmere, når du skal shoppe beklædning med elvarme.

Hvad er en jakke med elvarme?

En jakke med elvarme har til formål at gøre friluftslivet meget mere komfortabelt. Selvom du måske nyder at tage ud i det fri hen over vinteren, så nyder du nok ikke at fryse. Måske kommer du endda til at fryse så meget, at du må afbryde dine aktiviteter. En jakke med elvarme har et batteridrevet system, der opvarmer tråde i jakkens konstruktion, eventuelt i varmezoner, for at tilføre varme til din krop. I langt de fleste tilfælde er der mulighed for at regulere varmen efter behov. Det lille batteri fylder ikke meget og derfor vil du oftest ikke bemærke, at din jakke er anderledes end så mange andre, lige bortset fra den varme der tilføres.

Den helt store fordel ved jakker med elvarme

Den helt store fordel ved jakker med elvarme er, at du sikrer dig den varmetilførsel, der er behov for, når du er ude i det fri på de kolde dage. De jakker, der besidder elvarme, er oftest betydeligt tyndere end det ville gøre sig gældende for tilsvarende almindelige jakker, der kan give dig den samme varme. Det betyder også, at du vil få en langt større bevægelsesfrihed i kulden. En fordel, der særligt er egnet til de aktiviteter, hvor du har brug for at være i bevægelse. Når du går tur med hunden eller vandrer, er på jagt, skal på fisketur eller blot skal arbejde i de koldeste måneder. Med en tyndere vindtæt jakke, der besidder elvarme, har du muligheden for at anvende jakken mere eller mindre hele året. En stor besparelse for din pengepung.

HappyHot er førende inden for el-opvarmet beklædning

HappyHot er det førende mærke indenfor beklædning med elvarme. Med HappyHot jakker er du garanteret høj kvalitet og funktionalitet sammenholdt med den ultimative varme, der kan indstilles i tre forskellige niveauer.

Rødt lys

Med rødt lys opnår du den varmeste indstilling. Her tilføres en varme på 55-65 grader, hvor batterier kan holde i omkring tre timer på en enkelt opladning. Denne indstilling sikrer, at du kan holde varmen på selv de koldeste vinterdage.

Blåt lys

Det blå lys er den mellemste indstilling, hvor varmeproduktionen opnår 66%. Her er der tale om en tilførsel af temperatur på mellem 45 og 55 grader. Batteriet kan her holde i 4,5 timer på en enkelt opladning.

Grønt lys

Det grønne lys er den lavest varmeindstilling. Her kører batteriet de eldrevne områder med 33%, hvilket betyder at batteriet kan holde op til 7 timer. Temperaturen der her bliver tilført, vil være omkring 35-45 grader.

Intet lys

Hvis du vælger at bruge din jakke andre dage end de koldeste vinterdage, så kan du stadig anvende Happy Hot jakker ved at undlade at tænde for elvarmen. Uden elvarme vil du stadig kunne modstå vind og blæst og til dels også let regn.

FAQ

Kan man få batterier til el-opvarmet beklædning, der kan genoplades? Langt de fleste jakker eller anden beklædning med elvarme besidder et kraftigt genopladeligt batteri, der kan anvendes igen og igen. Hvis der er tale om beklædning, der fungerer på traditionelle batterier, kan du med fordel købe genopladelige batterier og sætte deri.

Hvad koster en jakke med elvarme?

En jakke med elvarme er varierende i pris afhængigt at materialer og eventuelle funktionelle muligheder. En jakke med elvarme fås fra omkring 1000 kroner og er dermed en fantastisk investering som effektiv vinterjakke.

Kan man købe ekstra batterier til jakker med elvarme?

Det er muligt at købe ekstra batterier til jakker med elvarme. Så hvis du skal ud på en kold tur i mange timer, kan du nemt og enkelt skifte batteriet, når der skulle være behov for dette, og fortsat kunne holde varmen.