Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Hundefløjter

Hundefløjter kan gøre underværker for hundetræningen

Hundefløjter kan være et vidunderligt værktøj ved træning af din hund. Hundes hørelse er næsten dobbelt så god som menneskets. Hvor et almindeligt menneske kan høre toner på op til  20.000 Hz, kan en hund høre toner på helt op til 35.000 hz. En hund kan altså klart og tydeligt høre toner, som det menneskelige øre slet ikke ænser. Og det er dette faktum, hundefløjterne udnytter. 

arrow_downward

 

Viser 1-5 af 5 element(er)

Med en hundefløjte kan du nemlig kalde på din hund, uden at du selv eller dine omgivelser lægger mærke til det. Og hundefløjter er perfekte til at lære din hund bestemte kommandoer. Hundefløjten kan for eksempel være guld værd når hunden skal lære at lystre indkald i naturen. 

Hundefløjter til jagthunden 

Hvis du ønsker at gå på jagt med din hund, kan det være en god idé at træne indkald med din hund med en hundefløjte. Hundefløjten kan nemlig sikre, at du altid kan komme i kontakt med din hund - selv over store afstande. En hundefløjte er dermed et uundværligt stykke jagtudstyr til jægeren og dennes jagthund. 

Her på siden finder du et udvalg af hundefløjter til jagt. Du finder blandt andet den helt klassiske model fra ACME. ACME er et firma, der har produceret hundefløjter siden 1860. Deres produkter er anerkendte og af højeste kvalitet. En ACME hundefløjte er frekvens standartiseret, hvilket betyder, at alle fløjterne med samme tonefrekvens, lyder fuldkommen ens. Dette er vigtigt, hvis du eksempelvis mister din hundefløjte og skal anskaffe dig en ny. Hvis denne nye fløjtes frekvens er anderledes end den foregående, kan dette forvirre hunden og jeres træning kan derved gå tabt. Men ikke med ACME-fløjten! Den standardiserede frekvens gør nemlig, at hundefløjten har et fuldkommen pålideligt kald, og at dette ikke varierer fra fløjte til fløjte. 

ACME-fløjte i 2 varianter

Når du køber en ACME hundefløjte skal du vælge en din foretrukne standardtone. Hundefløjten fåes nemlig med en tone på 210.5 eller 211.5. 

ACME 210.5 giver den højeste tone og er den bedste fløjte til tæt arbejde. Fungerer også godt til ældre eller hørehæmmede hunde. 
ACME 211.5 giver en ren høj tone, og er særligt velegnet til træning af retrievere. 

Det er desuden muligt at tilkøbe en fløjtesnor til din ACME hundefløjte, så den ikke forsvinder blandt dit andet jagtudstyr. 

Hundefløjter til enhver situation

Her hos Jagt og VIldt har vi altså udvalgt de allerbedste hundefløjter på markedet. Vi har finkæmmet markedet, og præsenterer dig her på siden for de tre bedste udgaver. Dette letter altså dit udvælgelsesarbejde, og gør det overskueligt for dig at vælge et godt produkt, som både du og din hund vil være glade for i mange år fremover. På denne side finder således, udover ACME hundefløjten, den populære Bufalo hundefløjte. Denne fløjte er dobbeltsidet og har således både en fløjtefunktion med og uden trille.