Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Vortex Optics

Multicoating og BAK4-prismer sikrer en knivskarp billedkvalitet for samtlige modeller

Samtlige modeller i det udvalg af håndkikkerter til jagt fra Vortex Optics, vi har samlet her hos Jagt & Vildt, er multicoatede og belagt med BAK4-prismer. Nu tænker du sikkert: "Det lyder fancy. Men hvad betyder det?"

Sort på hvidt betyder termerne, at optikken i kikkerterne fra Vortex Optics leverer en knivskarp og højopløselig billedkvalitet. Den avancerede optik betyder nemlig, at lystransmission bliver maksimeret, at farvegengivelsen bliver kontrastfuld og farverig, samt at billedet bliver randskarpt - altså skarpt ikke blot i midten af billedet, men også ude i hjørner og sider. 

Alt i alt kan du altså vide dig sikker på, at din Vortex Optics kikkert leverer en højteknologisk og moderne billedoplevelse! 

Vortex Optics - Håndkikkerter der er bygget til at holde på jagtreviret!

Én ting er linser og billedkvalitet. Et andet, vigtigt parameter, når vi taler om håndkikkerter til jagt, er holdbarheden. For vi jægere udsætter vores udstyr for et større pres, end eksempelvis den gennemsnitlige ornitolog. Og det kræver en ekstra slidstærkhed fra vores udstyr. 

Dette har Vortex Optics, der er specialiseret i produktion af jagtudstyr, taget højde for med deres serie af håndkikkerter. Kikkerthusene er derfor nitrogenfyldte og dermed vand- og dugtætte. Desuden er husene udarbejdet i gummi af høj kvalitet, som både giver kikkerthusene en støddæmpende effekt, men som også øger din komfort og grebsikkerhed om håndkikkerten. 

Håndkikkerter fra Vortex Optics - et sikkert valg! 

Det udvalg af håndkikkerter, du finder her i sortimentet, har vidt forskellige specifikationer og karakteristika. Men de har dog alle samme høje kvalitet som fællesnævner. Og dermed kan du aldrig gå helt galt i byen med en håndkikkert fra Vortex Optics. 

God vind i din jagt efter din nye håndkikkert - og har du tekniske spørgsmål eller mangler du vejledning til valg af kikkert i det hele taget, så tøv ikke med at kontakte os - vores kontaktinformationer finder du på forsiden.  

Viser 1-30 af 30 element(er)