LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Fodertønder og automater

Det skal du være opmærksom på, når du vælger en fodertønde

En af de vigtigste ting at have for øje, når du vælger en fodertønde, er, at bunden er konisk. Det vil sige, at bunden hælder ned mod midten, så alt foder kan løbe ned i foderspiralen eller fodersatsen. Hermed undgår du foder som aldrig kommer ud og dermed begynder at blive fugtigt og går i forrådnelse. Hvis du vælger en fodertønde med flad bund, skal man være opmærksom på at få fodertønden tømt jævnligt. 

arrow_downward

 

Viser 1-18 af 18 element(er)

Når du placerer en fodertønde, bør du vælge en foderindsats eller foderspiral til præcis det foder du vil benytte. Her skal man være opmærksom på, at vælge den rigtige type. Nogle er anvendelige for korn, andre for majs og i nogle foderindsatse har man mulighed for, at benytte en blanding.

Fodertønder til råvildt, fasaner og meget mere

Hos Jagt & Vildt har vi foderautomater til ethvert formål. Og virtuelt enhver vildttype. Så uanset, om du vil fodre råvildt, fasaner eller noget helt tredje på dit jagrevir, har vi en automat til formålet. Hvilken foderspiral, du skal bruge, afhænger af, hvilken vildttype, du skal fodre. For de forskellige typer af foder kræver forskellige spiraler.

I tvivl om hvilken variant, der er bedst for dig? Kontakt os!

Så du i tvivl om, hvilken fodertønde og hvilken spiral, lige præcis du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har en rig erfaring med vildtpleje på egne revirer, og kan med garanti guide dig til lige præcis hvilken type jagtudstyr, du har brug for.