LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Farve

Vælg køn

Jagthandsker

Jagthandsker med innovative funktioner

Dine hænder er konstant i centrum, når du er på jagt. Det er med dine hænder, at du betjener dit våben, dit jagtskjul og alt dit øvrige jagtudstyr. Altså kræver jagt ekstra funktionsdygtighed fra dine jagthandsker. Derfor har modellerne her på siden en række sindrige funktioner, som gør dit liv som jæger lettere i felten.

arrow_downward

 

Viser 1-48 af 48 element(er)

Eksempelvis fås nogle modeller med aftagelige luffer, således at handsken både kan bruges som isolerende og varm luffe, for så på få splitsekunder at omdannes til fingerhandsker. En anden funktion kan være, at pegefingeren er belagt med et materiale, som gør, at du kan betjene din smartphone eller GPS uden at tage handskerne af midt under jagten. Og en tredje kan være, at aftrækkerfingeren er udarbejdet i et tyndere materiale, som gør, at du får en bedre føling med aftrækkeren under skudafgivelse.

Slidstærke og vandafvisende jagthandsker

Vores handsker er produceret i slidstærkt materiale, så du længe kan have fornøjelsen af dem. Derudover er flere af dem vindafvisende, så den kolde vind ikke trænger ind, og så er de af varmt materiale, der selvfølgelig er komfortabelt at pakke hænderne ind i. Jagthandskerne ikke vandtætte, men til gengæld er de vandafvisende, og skulle de blive våde, tørrer de hurtigt, så du kan få varmen igen. Skulle du mod forventning alligevel få kolde hænder, kan vi tilbyde termohåndvarmere, som du kan placere i handsken. Det ydre stof med kamufleret mønster, så dine hænder ikke er synlige for dyrene. Jagthandskerne holder dig altså varm, og så giver de dig de bedste forudsætninger for at få ram på dyrene.

Går du på jagt i al slags vejr, kan det i kolde tider være nødvendigt med et par jagthandsker. Vi har et større udvalg med forskellige egenskaber. Uanset hvilket par du har øje for, kan du stole på, at de er i høj kvalitet. Vi har forskellige størrelser, så alle kan holde varmen, og finder du det par, du søger, kan du trygt klikke ’køb’, da vi er SSL-certificeret, så du er garanteret en sikker handel. Skulle du blive fristet af andre produkter, kan vi desuden tilbyde gratis fragt, hvis ordren er på over 499 kr.