LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Spisegrej & Campingservice

Spisegrej & Campingservice

Når du er på jagt eller camping, er det vigtigt at have det rette spisegrej og campingservice med. Hos Jagt og Vildt har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, der gør måltiderne i naturen både nemmere og mere komfortable. Her finder du alt fra komplette spisesæt til praktiske krydderibeholdere, der gør din udendørs madlavning til en leg. Her er en oversigt over vores udvalgte produkter i kategorien spisegrej og campingservice.

arrow_downward

 

Viser 1-23 af 23 element(er)

Wildo® - Camp-A-Box Complete - Spisesæt

Dette sæt fra svenske Wildo indeholder alt, du skal bruge til et velfortjent måltid omkring bålet. Sættet inkluderer en tredelt krydderidåse, så du kan krydre din mad efter smag. Fremstillet miljøvenligt i BPA-fri plastik, er dette spisesæt både funktionelt og bæredygtigt.

Mil-Tec Emalje spisestel - 12 dele - Blue Western

Mil-Tec Emalje spisestel er et robust og brandsikkert spisesæt perfekt til familien på tur. Sættet består af 12 dele, herunder 4 krus, 4 tallerkener og 4 dybe tallerkener/skåle. Dette sæt er ideelt til camping, jagtture eller udendørs middage.

Mil-Tec Camping spisesæt til 4 personer - 26 dele

Dette 26-delte spisesæt fra Mil-Tec indeholder alt, du skal bruge til et komplet måltid i det fri, inklusive bestik, tallerkener, skåle og en salt- og peberdåse. Med en vægt på kun 1 kg er det nemt at transportere.

Wildo® - Krydderibøtte med tre rum

Selvom du er i vildmarken, skal maden stadig smage godt. Denne praktiske krydderibøtte fra Wildo® har tre rum, så du kan have salt, peber og et andet krydderi med dig. Den er fremstillet i BPA-fri plastik og er både miljøvenlig og praktisk.

"Nak og Æd" trækop

Denne tidløse trækop er perfekt til jagtturen. Fremstillet i overfladebehandlet birk, er koppen både holdbar og rustik. Den er forsynet med en praktisk læderstrop, så du kan hænge den på din jagttaske.