Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Vælg køn

Varmeveste

Vest med elvarme

Mangler du varme, når du lister rundt i skoven og på markerne efter byttet? Du går rundt i waders og vand til knæene og jagter ænder, mens du kan mærke kulden blive kun mere intens. Som et klogt hoved engang sagde: Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning. Til den kolde jagt er den rigtige påklædning en vest med elvarme.

arrow_downward

 

Viser 1-4 af 4 element(er)

En kold overkrop får ingen buk på kornet

Alle jægere ved, at kulden skal holdes på lang afstand. Når du sidder med en riffel i hænderne og spejder efter byttet, må dine hænder eller overkrop ikke ryste, når du endelig får dyret på kornet. Du ender med at skyde forbi, og så har den kolde oplevelse og den senere forkølelse været for ingen verdens nytte. Fingre og tåspidser vil sjældent fuldstændig kunne slippe for at blive en smule kølige efter en lang jagt i vinterhalvåret. Men dit bryst og ryg – din krops centrum – må ikke blive kold. Sker det, går der ikke lang tid, før end jagten må indstilles. Derfor sælger vi de bedste veste med elvarme, du kan finde på markedet. Med alle vores veste er du sikret en lang og varm jagt. Og du slipper for besværet med at pakke dig ind i syv forskellige beklædningsdele for kunne ligge på lur og samtidig mærke blodet i kroppen. Med en vest med varme fra jagtogvildt.dk får du:

  • - Kun de bedste produkter på markedet
  • - Leveringstid på 1-3 hverdage
  • - 100 dages returret
  • - Fri fragt ved bestilling for 499+

Drop svedeture og indstil varmen i vesten

Sammen med din nye bedste jagtkammerat hører sig også typisk en fjernbetjening. På fjernbetjeningen vil du kunne kontrollere, hvor varm vesten skal være. Typisk vil varmemulighederne ligge mellem 35-65 grader. Et stort spænd, som også giver stort udslag i batterilevetiden. Det anbefales, at du bruger vesten med en jævn varme gennem jagten, eller når du bliver kold. På 35-45 grader vil vestens tre varmezoner typisk kunne holde dig varm i op til 7 timer. Hvis jagten er virkelig lang, skal du derfor vælge at økonomisere lidt med varmen. Du kan også få en mere intens varme i ny og næ ved at skrue op på maks. Her kan vesten holde sig i ca. 3 timer og giver en varme på op til 65 grader. Bruger du den i tre timer i streg, bliver du mere eller mindre stegt - så økonomisér med din brug.

HappyHot vest eller aftageligt varmestykke

Her åå siden finder du også mulighed for at købe et varmestykke, der ikke er integreret i vesten. Det kan være praktisk, når du har flere forskellige jakker og veste, du veksler imellem. Funktionen er den samme. Forskellen er blot, at du ikke behøver iføre dig en vest for at gøre brug af elvarmen. På begge anordninger lader du batteriet op i en stikkontakt - præcis som din mobiltelefon. Du skal ikke bøvle med store, tunge batterier eller lignende. Sæt opladeren i vesten og vent nogle timer, så er batteriet fuld opladt og klart til kamp.

Husmorråd plus en vest med elvarme

De tre varmeelementer – som typisk sidder ved højre og venstre bryst samt på ryggen – holder dig varm i vesten. Men det betyder ikke, at du skal slette alle de nyttige husmorråd, når du drager på jagt. Vesten med elvarme er et fantastisk supplement til din vanlige jagtmundering. Jagtsport bliver konstant optimeret og udviklet med nyt udstyr, som gør jagten bedre. Det kan være nye rifler, kikkertsigte, kaldeudstyr eller jagttøj. En god jæger kan selvfølgelig navigere rundt i skoven og benytte sin riffel uden alt muligt ekstraudstyr. En vest med elvarme gør blot jagten mere behagelig og kan holde jægeren i skoven, på markerne eller i skjulet i flere timer. Det optimerer også chancen for, at hjorten kommer på kornet og med hjem.

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb af vest med elvarme.

Hvor varm kan en vest med varme blive?

Vesten kan blive helt op til 65 grader. Temperaturen varierer alt efter vesten, og hvor meget strøm der er på batteriet. Vesten yder sit bedste og ypperste, når den er fuldt opladt. Som hovedregel vil du kunne lade vores veste op mere end 500 gange.

Hvor meget bemærker man varmepanelerne i en vest med elvarme?

Varmepanelerne kan være ret så forstyrrende i visse veste med elvarme. Vores veste er udvalgt med det in mente. Derfor finder du kun veste med elvarme på vores side, hvor panelerne er velplacerede og fylder mindst. Den stive fornemmelse, du kan få med nogle el-veste, har vi valgt at fravælge i vores sortiment. Når du vælger en vest med elvarme på jagtogvildt.dk, vil du derfor ikke bemærke varmeelementerne som forstyrrende. Du vil derimod mærke dem og varmen i dem som en fantastisk og dejlig varm ven på din lange og ellers kølige jagt.