Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Jagtstole

Rygsækstol - jagtstol og rygsæk kombineret i praktisk 2 i 1 løsning

En rygsækstol er - som navnet antyder - en blanding mellem jagtstol og rygsæk. Typisk udformet således, at stolebenene fungerer som taskens stropper. Rygsækstolene er pladsøkonomiske, og sparer dig for for unødige løsdele, slid og slæb. Derved har du altid en stol ved hånden. Modellerne er udarbejdede med primært henblik på jagtbrug, men er også praktiske til outdoor, fiskeri og friluftsliv. Taskerne er typisk udstyrede med vandtætte poser, som beskytter følsom elektronik, skulle du blive fanget i et regnskyl.

arrow_downward

 

Viser 1-29 af 29 element(er)

Forskellige typer jagtstole

Udvalget favner bredt. Vi har både de klassiske "luksusmodeller" - 3 benede jagtstole i 60 samt 70 cm. Nogle af jagtstolene har også opbevaringsplads til thermokande, madpakke, jagtudstyr og så videre. Og sidst, men absolut ikke mindst - en god og komfortabel siddepude til en lang dag i skydetårnet eller hochsitzen.

Stolene varierer i farve, form og funktioner. Men tre ting har de tilfælles: Høj kvalitet, lette materialer og praktiske transportfunktioner i form af enten et sammenklappeligt eller et teleskopisk - system. For det er et must, at din jagtstol kan klare nogle knubs, og er let at have med omkring.

Etbenede stole, trebenede stole og klapstole

Her i udvalget af jagtstole har vi samlet en række forskellige varianter. For det er en utrolig individuel sag lige præcis hvilken jagtstol, der passer bedst til dig og dine præferencer. På markedet finder du både etbenede stole, trebenede stole og klapstole, og vi har valgt at inkludere alle tre typer stole i det udvalg, du finder her på siden. Vi har simpelthen valgt det bedste fra hver lejr, så uanset hvilken udformning du bedst kan lide, at din stol har, kan du finde en variant der passer til dine præferencer i høj kvalitet her på siden.

Hvis vi kort skal ridse et par fordele ved de forskellige typer op, kan man sige, at den etbenede jagtstol er den mest vægt- og pladsøkonomiske variant. Til gengæld tilbyder den ikke helt samme stabilitet som eksempelvis en trebenet jagtstol, og den etbenede jagtstol er ligeledes mere afhængig af at terræn og underlag har de rigtige forhold, end dens trebenede storebror.