Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Jagtskjul

Jagtskjul til ethvert formål

Kamuflage er vigtigt. Uanset om du er riffeljæger eller buejæger. Derfor har vi samlet et alsidigt udvalg her på siden, så du kan finde jagttilbehør til en lang række forskellige formål. Skjulene er særligt populære til trækjagt og gåsejagt. Men kan også benyttes til andre discipliner.

arrow_downward

 

Viser 1-19 af 19 element(er)

2 typer gåseskjul

Der findes to forskellige former for gåseskjul. Det stående og det liggende. Og der er en række kvaliteter ved begge varianter.

Fordele ved et "stående" gåseskjul til jagt

De skjul, som er beregnet til at stå op i, har typisk mere plads. Det vil sige, at der typisk er plads til to jægere og en jagthund. Så man kan sige, at den stående variant er lidt mere social og rummelig. Derudover er det en anelse mere mobilt, idet du hurtigt og let kan flytte skjulet. Det er praktisk, hvis fuglene ændrer trækrute, eller hvis du har placeret skjulet en anelse uhensigtsmæssigt.

Fordele ved et "liggende" gåseskjul

Det er typisk en meget komfortabel oplevese at tilbringe en lang dag i et liggende skjul. For mange af modellerne er udstyret med eksempelvis polstret sæde og og nakkestøtte. Derudover er de mindre varianter som oftest ekstra kamuflerende, fordi de ikke rager op i landskabet. Sidst - men ikke mindst - fås de også som vandtætte, hvilket virkelig kan være en fordel på en sensommer- eller efterårsjagt.

Andre kamuflageformer

Jagtskjul og gåseskjul er en slags form for totalløsninger. Dem kan du placere dig i, og så er du skjult for vildtet. Til gengæld er du stationært forankret. Hvis du er buejæger, eller på anden vis sætter pris på at høj mobilitet under jagten, er der mange andre former for udstyr, du kan ty til. Eksempelvis camouflagenet, gun sock og camo creme. Disse kamuflagetyper fungerer i højere grad som byggesten, du uselv kan tage og benytte på forskellige måder. Særligt camouflagenettene giver dig mange muligheder for kreativ udfoldelse, som kan øge dine chancer for en succesfuld jagt.