Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Hundefoder

Stil krav til din hunds foder 

Her hos Jagt og Vildt synes vi, at det er vigtigt at stille krav. Og dette gælder ikke mindst, når det kommer til din hundefoder. Derfor forhandler vi udelukkende hundefoder af højeste kvalitet. Men ligesom mennesker ikke er ens, er hunde det heller ikke. Og derfor finder du her på siden forskellige varianter af hundefoder. Så du kan finde noget der passer til ligenetop din hunds livssituation og aktivitetsniveau. 

arrow_downward

 

Viser 1-5 af 5 element(er)

Hundefoder produceret med gode råvarer

Ligesom din mad, skal din hunds foder helst bestå af råvarer i høj kvalitet. Hundefoderet fra Prof. Dog er derfor fremstillet specifikt til at opfylde ethvert af din hunds ernæringsbehov. Din hund har nemlig brug for masser af proteiner og mineraler for at holde musklerne sunde og pelsen smuk. Og for at opretholde det perfekte energiniveau, så din hund er i form til at deltage i jagt og leg.

Din hunds primære ernæringskilder bør være proteiner og fedt - og proteinerne skal ideelt set stamme fra kød. Derfor er Prof. Dog Adult hundefoder produceret med kød, der er tørret inden vejning, for at hunden får det højest mulige proteinindtag. Og så opfylder foderet din hunds behov for både proteiner, vitaminer, mineraler og olier.

Hundemad til fornuftige priser 

Med Prof. Dog Adult hundefoder giver du din hund de bedst mulige levevilkår. Det er din mulighed for at forbedre såvel levealder som livskvalitet. Foderet er skabt til den voksne hund med et almindeligt aktivitetsniveau, samt hunde udenfor arbejds- og jagtsæsonen. 

Hvis din hund er meget aktiv, forbruger den meget energi. Og dette skal gerne reflekteres i kosten, så hunden er velernæret og sund. 

Hundefoder til den aktive hund

Jagthunde kan have brug for ekstra energi i jagtsæsonen. Det kan derfor være en god idé at give din hund foder, der afspejler dette. Det kunne eksempelvis være vores Prof. Dog Performance hundefoder. Dette hundefoder indeholder nemlig ekstra meget energi og passer derfor perfekt til den aktive hund.

En aktiv hund defineres i udgangspunktet som en hund, der deltager i dagligt arbejde på en gård eller anden daglig krævende aktivitet. Er din hund kun lejlighedsvist med på jagt eller til agility, er det derfor tilstrækkeligt med den almindelige Prof. Dog Adult hundefoder. Er du i tvivl om, hvorvidt din hund har brug for ekstra energi? Så er det om at iagttage din hund henover en periode. Hvis din hund er undervægtig, har glansløs pels, og er sløv og ugidelig, kan det være et tegn på, at hunden mangler energi gennem kosten.