Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Lokkekald: Krage

Kragekaldet er essentielt for udfaldet af kragejagten

Hvis du er en erfaren kragejæger ved du, at det handler om indføling at ramme det helt rigtige kald til at tiltrække kragerne under forskellige betingelser. Derfor har vi samlet et varieret udvalg af kragekald, så du har mulighed for at samle kragekald til enhver situation og alle forhold. Konkret betyder det, at du her i sortimentet af lokkekald til kragejagt finder kragekald, der simulerer kragens kald når den ophidses af et rovdyr/en rovfugl, et kragekald der simulerer en døende krage, et kragekald der simulererer en ungkrages kald og mange flere.

arrow_downward

 

Viser 1-9 af 9 element(er)

I udvalget af kragekald her hos Jagt & Vildt har vi samlet et bredt udvalget af slidstærke samt effektive lokkekald til jagt på både gråkrage og sortkrage. Dermed kan du altså finde et lokkekald, der passer til lige præcis den art krager, du skal på jagt efter, i udvalget af jagtudstyr her på siden. 

Så øg din succesrate på kragejagten med et eller flere effektive lokkekald til kragejagten! Og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger vejledning til at vælge det helt rigtige kragekald for dig.