LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Lokkekald: Vildsvin

Elektronisk eller almindeligt lokkekald til vildsvin - hvad er bedst? 

Der findes intet endegyldigt svar på, hvilken type lokkekald der er bedst til at tiltrække vildsvin. For mens mange jægere sværger til de klassiske lokkekald, man selv skal blæse i, vinder de elektroniske lokkekald stadig større popularitet i mange jagtkredse. De helt store modpoler i diskussionen er autenticitet holdt op imod bekvemmelighed. For imens der i de flestes øjne er en mere autentisk følelse ved selv at frembringe lokkekaldet med luft fra egne lunger, er der altså noget rart ved blot at kunne afspille lokkekaldet elektronisk uden at skulle blæse sig selv blå i hovedet. 

arrow_downward

 

Viser 1-4 af 4 element(er)

Der er altså intet endegyldigt svar på, om du bør købe et elektronisk lokkekald til vildsvin, eller om du i højere grad bør vælge et af de almindelige lokkekald. Det er i sidste ende op til dig at vurdere, hvad der passer bedst til dig og din jagtstil. 

Men vi vil dog understrege, at du ingenlunde vil gå galt i byen med nogen af lokkekaldene til vildsvin her i udvalget. For samtlige modeller er nøje udvalgte, og emmer af kvalitet. Som eksempelvis det innovative lokkekald til vildsvin fra Klaus Weisskirchen, som både effektivt, slidstærkt og prisbilligt har cementeret sin status som en klassiker blandt vildsvinejægere i hele Europa. 

Altså vil du øge dine chancer for en god og succesfuld jagt betragteligt uanset om du vælger et elektronisk eller et almindeligt lokkekald til vildsvin. Det, der bør afgøre din beslutningstagen er, om du bedst ser dig selv blæse i et klassisk lokkekald eller afspille fra etm oderne elektronisk lokkekald.