LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Revir og vildtpleje

Pleje af vildt og revir

Revir og vildtpleje er vigtigt for, at opretholde et god og sundt revir. Hermed følger stærke og sunde vildtarter. Langt de fleste vildtarter elsker variationer. Dette kan faktisk, gøres meget simpelt ved, at lave små veje i naturen. Enten via hjælp af plæneklipper eller større maskiner. Hermed opnår man stier, som dyerne nemt kan færdes på. 
Sporene har også en stor betydning for jægeren, da disse kan benyttes som pursch stier. Hermed opnår både dyr og jæger en stor fordel.
arrow_downward

 

Viser 1-43 af 43 element(er)
Det er vigtigt at rydde op på reviret. Dette kan eks. være væltede træer, for tæt beplantning mv. Dog skal man huske at det stadig skal fremstå som natur og ikke en nyanlagt parcelhushave. 
Man skal altid huske, at fodre vildtet med omtanke. Benyt så naturlige fodertyper som muligt og benyt fodertønder, som er egnet til vildtet man ønsker at fodre. Til fuglevildt er emperor fodertønden et perfekt valg. Et vildtkamera på foderpladsen vil også give en mulighed for, at se hvilket mønster, foderstand mm. vildtet har. og hermed gøre det nemmer at opretholde den perfekte fodercyklus. Et vildtkamera er anvendeligt for mange ting, men som navnet antyder er det til, at se hvilket vildt der befinder sig på reviret. hermed kan man også se, om uønskede dyrearter opholder sig på reviret og dermed har man mulighed for, at gøre noget ved problemet med eks. fælder.

Husk at opdræt af vildt som skal sættes ud i naturen, skal altid kombineres med et sundt revir og en god vildtpleje.

Jagt & Vildt har produkter, som gør arbejdet med revir og vildtpleje en del nemmere. Vi har et stort udvalg af kvalitets motorsavskæder og tilbehør til utrolig fantastiske priser. Også atv tilbehør, mix til fodermark, fodertønder og fælder er i sortimentet.