Filtre

Nulstil denne gruppe

Sneppeplader

Sneppe trofæplader i smukt design

For at leve op til den status, som skovsneppen har i danske jagtkredse, skal dine penselfjer have en sneppeplade i et smukt design. Det har vi haft for øje, da vi i samarbejde med en af de dygtigste træhåndværkere udviklede varianterne til udvalget her på siden. Vi mener selv, at vores sneppeplader har en så smuk og gennemført æstetik, at de snildt tåler at være centerstykket i samlingen af jagttrofæer i dit hjem.

En af de ting, der sandsynligvis vil slå benene væk under dig, når du selv står med en af sneppepladerne i hånden, er den detaljegrad, der gør sig gældende i udskæringerne på pladerne. For de prydes af en finish og en sans for detaljen, som er en sjældenhed i dag, og som resulterer i et særdeles eksklusivt og lækkert udtryk.

arrow_downward

 

Viser 1-4 af 4 element(er)

Sneppeplader i to forskellige farver

Du skal naturligvis have mulighed for at vælge en sneppeplade, der passer til indretningen og stilen i dit hjem. Og som i øvrigt passer til den øvrige samling af trofæplader, du har! Derfor har vi valgt at føre sneppeplader i flere forskellige nuancer af brun, så du kan vælge den, der passer bedst til lige præcis dig og din smag. Begge farvenuancer er udarbejdet således, at de komplimenterer skovsneppens penselfjer bedst muligt.

Sneppeplader med plads til 90 penselfjer eller 45 par

De sneppeplader, vi har udvalgt til vores sortiment af jagtudstyr her hos Jagt & Vildt har allesammen præcis 90 sirligt udskårne huller til skovsneppens penselfjer. Dermed opnås en fjertæthed på sneppepladen, som giver en særdeles smuk, visuel effekt - ikke mindst når sneppepladen er helt fyldt ud!

Men ikke nok med, at de er dekorative og æstetisk - det er også en eminent motivationsfaktor at have de 90 huller at fylde ud. Og det føles fantastisk hver gang du kommer hjem fra en vellykket sneppejagt, og kan tilføje nye penselfjer til samlingen på sneppepladen.