LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Skydebænk

Økonomiske skydebænke

Hos Jagt & Vildt ved vi, at en skydebænk sandsynligvis ikke står allerøverst på din prioriteringsliste over jagtting, du gerne vil bruge dine penge på. Derfor har vi samlet en række særdeles økonomiske skydebænke, så du kan få en god og præcis skydebænk til indskydning af dit våben til små priser, der ikke sprænger budgettet. Eksempelvis har Stabilotherm et skarpt bud på en særdeles prisbillig skydebænk, ligesom den nye "Jaeger" model, vi har indkøbt til sortimentet, tilbyder dig indskydning af våben til en utrolig beskeden pris.

arrow_downward

 

Viser 1-7 af 7 element(er)

Sandsække som skydebænk

Er økonomi og prisvenlighed din allervigtigste prioritering, kan vi på det kraftigste anbefale at benytte sandsække til indskydning af dit våben. For det bliver bestemt ikke billigere end med sandsække! Sækkene er udformet, så de passer perfekt til indskydning af våben. De leveres tomme, så du skal selv fylde dem med sand eller smuld. De leverer ikek en lige så præcis indskydning, som premium modellerne i vores sortiment, men hvis du først og fremmest er på udkig efter en økonomisk mulighed for at indskyde dit jagtvåben, er sandsækkene absolut en mulighed, der er værd at granske!

Markedets bedste skydebænke

Som beskrevet i de to foregående afsnit har vi samlet en række økonomiske skydebænke her i vores udvalg af jagtudstyr. Men vi har også samlet en række modeller til dig, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og som er villig til at betale lidt ekstra for til genæld at få en skydebænk af højeste kvalitet. Dette er eksempelvis vores nye skydebænk fra Primos - eller hvis det ksla være helt luksuriøst, den lækre Caldwell Plus-skydebænk.

Så uanset hvordan din økonomi og dine præferener er, har vi hos Jagt & Vildt en skydebænk til indskydning af jagtvåben, der passer perfekt til dig, din økonomi og dine præferencer!