Ammunitionskasse

Ammunitionskasser til transport og opbevaring af ammunition

Til sikker og organiseret opbevaring og transport af din ammunition til dit - eller dine - våben, er det nødvendigt med en god ammunitionskasse. For ammunition skal behandles omhyggeligt og med respekt, og netop til dette formål er ammunitionskasserne her i udvalget af jagtudstyr hos Jagt & Vildt eminente. For de er designet specifikt til at holde dit ammunition sikkert, tørt og generelt velopbevaret under såvel omagasienring som transport. I udvalget finder du både ammunitionskasser, der er designet specifikt til transport til såvel skydebanen som det lokale jagtrevir eller jagtrejsen, men også kasser designet til opbevaring af ammunition i hjemmet. Der er mulighed for at låse ammunitionskasserne her i udvalget af jagtudstyr hos Jagt & Vildt med hængelåse, således at ammunitionen er bedst muligt sikret mod at komme i uønskede personers besiddelse. 

Ammunitionskasser i alle størrelser og til alle kalibre


Hvilken størrelse ammunitionskasse, der er bedst for den enkelte jæger, varierer vidt og bredt fra individ til individ. Det afhænger i høj grad af, hvilke jagtvaner, vedkommende har. Tager du tit på jagtrejser i det store udland? Så er det praktisk med en stor ammunitionskasse, hvori du kan transportere og opbevare ammunition til mange jagte. Er du derimod typen, som udelukkende går på jagt på det lokale jagtrevir, kan du sandsynligvis sagtens nøjes med en mindre ammunitionskasse, som har mindre kapacitet men til gengæld er mere handy og fiks. Eksempelvis fører vi både de store og de mindre MTM ammunitionskasser, som er de mest velrenommerede ammunitionskasser i verden overhovedet iblandt riffelentusiaster. 

Ammunitionskasserne her i udvalget er udviklet til at passe til en lang række forskellige kalibertyper, så du kan helt sikkert også finde en model, der passer til dine behov - både hvad angår størrelse og kaliberkompatibilitet.