Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Farve

Hundeudstyr

Hundeudstyr af høj kvalitet - når kun det bedste er godt nok til din jagthund

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Og hvis ikke du skulle forkæle din bedste ven, hvem skulle så?

Her hos Jagt og Vildt har vi samlet det allerbedste jagtudstyr og hundeudstyr til jagt. For hunden må jo siges at være jægerens højre hånd, og derfor skal udstyret være i orden.. 

arrow_downward

 

Viser 1-50 af 91 element(er)

Hundefoder af høj kvalitet

Her hos Jagt og Vildt har vi samlet et udvalg af højkvalitets hundefoder. Du sætter sikkert selv pris på et solidt måltid mad - tænk bare på, hvor taknemmelig din hund bliver for selv den mindste godbid. Din hund fortjener den bedste mad. Skal hunden kunne præstere i enhver jagt-situation, skal der være kvalitetsfoder i systemet. For hundens helbred kan i vid udstrækning linkes til dens foder, og derfor er det vigtigt, at hundefoderet er af høj kvalitet. Derfor har vi samlet et udvalg af hundemad fra Prof. Dog.

Udstyr til den almene hundeejer såvel som jagtentusiasten

Her på siden finder du et udvalg af jagtudstyr til hunde i forskellige kategorier. Vi har eksempelvis samlet et udvalg af dummies af høj kvalitet. En hunde dummy kan være et fantastisk værktøj til jagt-forberedende træning såvel som til leg med familiehunden. Vores udvalg af dummies er alle i slidstærk kvalitet, så de kan holde til enhver form for slid, under træning af diverse jagtteknikker. Hundeudstyr skal nemlig kunne holde til slid og knubs af enhver art. Derfor er alt vores udstyr udarbejdet i holdbare materialer. Dette kan eksempelvis ses i vores udvalg af hundeliner og halsbånd, som alle er fremstillet i materialer, som for eksempel læder eller Biothane i høj kvalitet. BioThane er et super stærkt materiale som blandt andet er vandtæt, fleksibelt, modstandsdygtig over for UV-stråling, antibakteriel og svampedræbende. Smart, når det er hunden, der skal bære det!

Her kan du købe hundeudstyr til jagthunde!

Ud over hunde dummies, hundeliner og halsbånd har vi også et godt udvalg af hunde fløjter, schweiss udstyr og sikkerhedsudstyr, transportbure samt gps-sporingsenheder til hunde. Alt sammen i kvalitet vi kan stå inde for! Der er altså noget for enhver smag og noget til ethvert formål. Vi opfordrer dig derfor til at gå på opdagelse i vores sortiment. Vi er sikre på, at du finder lige netop det, du har brug for, så dit samarbejde med din jagthund kan køre på skinner. God fornøjelse!