Filtre

Nulstil denne gruppe

Kategorier

Mærker

Farve

Patronholder

Patronholdere i læder og andre materialer

Her i udvalget af jagtudstyr hos Jagt & Vildt tilstræber vi os på at have et så varieret udvalg af jagtudstyr som overhovedet muligt, dog med højeste kvalitet som fællesnævner for samtlige produkter. Denne filosofi har også ledt os til at samle patronholdere i flere forskellige materialer her i udvalget. Det betyder, at du både finder modeller i praktiske materialer som eksempelvis neopren, men også varianter i mere æstetiske materialer - eksempelvis den smukke patronholder i læder med elgmotiv. Designene her i udvalget varierer over en bred kam meget, og du finder således både patronholdere i simple, ensfarvede designs, med flotte læderteksturer eller sågar med camoflage-mønster. Altså kan du med garanti finde en patronholder, der passer perfekt til både dine praktiske gøremål, men også dine æstetiske præferencer.

arrow_downward

 

Viser 1-45 af 45 element(er)

Patronholdere med kolbeforhøjer

Med en patronholder med kolbeforhøjer kan du tilpasse dit våben til lige præcis din krop og højde. For patronholderne med kolbeforhøjer kommer med kindpuder i forskellige størrelser. Dermed kan du teste de forskellige kolbehøjder, finde den perfekte, og på den måde finde den perfekte kolbehøjde til lige præcis dig, din krop og dine præferencer. Så hvis du vil tilpasse dit våben bedst muligt til dig, kan du med fordel forsøge dig med de smarte patronholdere med kolbeforhøjer. De holder både styr på din ammunition og sikrer, at dit våben passer bedre til dig - det må siges at være to fluer med ét smæk!

Patronholder til både riffel og haglgevær

Der er stor forskel på patroner til henholdsvis riffel og haglgevær. Derfor har vi samlet en række modeller til begge våbentyper her i udvalget af jagtudstyr. Dermed kan du få en patronholder, der passer perfekt til lige præcis den våbentype, du benytter. Eller du kan få en patronholder til begge dine våben, hvis du er den heldige ejer af både en riffel og et haglgevær.