LCP helper
Filtre

Nulstil denne gruppe

Etbenet/teleskop jagtstol

Hvorfor vælge en etbenet/teleskop jagtstol?

Nu tænker du måske "hvorfor skal jeg i grunden vælge en etbenet/teleskop jagtstol frem for en klassisk tre- eller firbenet stol? Der er intet entydigt og sort/hvidt svar på det spørgsmål. Hver kategori af jagtstole har deres berettigelse i hver deres situation og omstændigheder. 

Netop den etbenede stol, også kendt som teleskop jagtstolen, er særligt velegnet til de situationer, hvor din jagtstol gerne skal være så mobil som overhovedet mulig. For dens simple, etbenede konstruktion gør, at den er let og behændig at have med omkring. Samtidig med at teleskop-opbygningen gør, at stolen i sammenfoldet tilstand fylder meget lidt sammenlignet med mange andre jagtstole på markedet. 

arrow_downward

 

Viser 1-10 af 10 element(er)

Etbenet/teleskop jagtstole i 100% læder og aluminium

De etbenede jagtstole, du finder i udvalget her på siden, er nøje udvalgte. De er udarbejdet af kvalitetsmaterialer - nemlig 100% læder og aluminium. Dermed er du sikret en holdbar jagtstol, der kan holde til det pres, den bliver udsat for i jagtsituationer. Desuden får du en jagtstol, der holder i mange sæsoner frem. 

Billige etbenet/teleskop jagtstole

Samtidig har teleskop jagtstolene i udvalget økonomi for øje. Det vil altså sige, at du ingenlunde behøver sprænge hverken budget eller pengepung for at erhverve dig en af disse lækre jagtstole. For at øge tilgængeligheden for alle jægere yderligere, har vi samlet tre modeller af vores mest populære etbenede jagtstol - henholdsvis Budget, Lux I og Lux II. De forskellige modeller er udstyret med forskellige grader af luksuriøsiteter og ekstraudstyr. Dermed har du mulighed for at vælge en model, der er basic og billig, eller en variant, der er topluksuriøs. Valget er dit!