Filtre

Nulstil denne gruppe

Mærker

Foderal og våbenkuffert

Er du ofte på jagt, og er det ved at være tid til et nyt etui til dine våben? Fortvivl ej - vi har det helt rigtige udstyr. Udvalget er stort, og der er forskellige modeller, så du har mulighed for at finde lige præcis den våbenkuffert, du søger. Det alsidige udvalg betyder også, at prisniveauet er forskelligt, så alle har mulighed for at få glæde af én af vores kufferter. Desuden kan du tage et kig på vores våbenfoderaler.

arrow_downward

 

Viser 1-36 af 36 element(er)

Sikker opbevaring med et foderal

Skal du rejse med dit våben i fly, er en våbenkuffert et sikkert valg. Du kan blandt andet vælge en, der er produceret i aluminium, ligesom vi har andre kufferter, der er omsluttet af hårdt materiale med indvendigt skum, der sørger for, at geværet er opbevaret sikkert. Disse er letvægtige, så de er nemme at transportere. Er det i stedet et foderal, du er på udkig efter, har vi flere, der er udstyret med termofunktion, således at indvendigt kondens og fugt er på et minimum.

Våben- og riffelfoderal til transporten

Hvis du skal bruge en våbenkuffert til, at transporeterer dit våben med fly. Så vær opmærksom på flyselvskabets retlingslinjer. Der er endnu ingen overordnede regler, for godkendelse af en våbenkuffert til flytransport. Dog skal du benytte en kuffert, hvor andenpart ikke har mulighed for, at komme til våbnet. dette kan gøres med hængelåse eller en våbenkuffert med kodelås. Men det er altid en god ide, at kontakte dit flyselvskab for yderligere information.

Finder du, hvad du søger, kan du stole på en sikker handel, og køber du for mere end 499 kr. er fragten ganske gratis. Skulle du mod forventning have købt en våbenkuffert eller et foderal, der ikke matcher dit gevær, kan du selvfølgelig sende det retur, da du har 100 dages fortrydelsesret.