Lokkefugle

Når du skal på jagt efter flyvende vildt findes der intet så effektivt som virkelighedstro lokkefugle. Lokkefuglene er en slags attrap-fugl. En model, typisk udarbejdet i plastik, som ligner den ægte vare så meget, at fuglene ikke kan kende forskel. Derfor vil de tro, at de lokkefugle, du snedigt har lagt ud, er ægte fugle. De vil derfor være fristede til at lande i dine lokkefugles ummidelbare nærhed. Hvad de ikke ved er, at de også lander i dit jagtskjuls umiddelbare nærhed. 

Lokkefuglene benyttes altså til at lokke særligt gæs og ænder på skudhold. Det er et særdeles effektivt lokkemiddel, som ehnver jæger, der skal på enten gåse- eller andejagt bør have i sit arsenal af jagtudstyr. 

Lokkefugle: Lokkegæs til den perfekte gåsejagt

I udvalget af lokkefugle her hos Jagt & Vildt har vi samlet et bredt udvalg af lokkefugle, der er designet specifikt til jagt på gæs. For gåsejagt er en af de mere populære jagtformer her i Danmark, og derfor vil vi naturligvis kunne supplere de danske jægere med eminent jagtudstyr til formålet. Derfor har vi samlet en række af de bedste lokkegæs fra de mest velrennomerede producenter på markedet. Eksempelvis GHG og Sillosocks, som begge to er kendte for at levere lokkefugle i en sublim kvalitet. 

Lokkefugle til alle typer gæs

Som jæger ved du, at en gås ikke bare er en gås. Der findes en lang række forskellige arter af gæs, og det handler om at have den rigtige art - ellers er faren for, at gæssene flyver forbi, overhængende. Her hos Jagt & Vildt har vildt har vi samlet lokkegæs, der repræsenterer en lang række forskellige arter af gæs. både almindelige gæs, men også eksempelvis grågæs og canadagæs. Du kan med andre ord finde lige præcis den rigtige lokkegås til dine gåsejagt her hos Jagt & Vildt! 

Enormt udvalg af lokkeænder

Til andejagten er lokkeænderne så godt som uundværlige. Derfor har vi samlet et stærkt udvalg af naturtro lokkeænder i allerhøjeste kvalitet. De kommer fra velrenommerede producenter som eksempelvis Avian-X og Green Head Gear, i daglig tale ofte blot kaldet GHG. Derudover finder du også lokkeænder, der repræsenterer virtuelt alle forskellige anderacer, du kan jage i Danmark. Både almindelige ænder, hvinænder, pibeænder og mange flere.